Måndag 4/10

29 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen måste du tänka dig för noga så du inte trampar på några tår i onödan. Du känner att det finns många som är allmänt irriterade på ditt arbete och du gör ditt bästa för att muntra upp stämningen.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu jobbar du väldigt hårt. Det var länge sedan som du var så trött på kvällarna som du är ikväll. Visst är det roligt att kunna åstadkomma något, tänk bara på att det är minst lika viktigt att vila mellan varven.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar riktigt bra. Du får en god nyhet av en vän eller en familjemedlem som får dig på gott humör resten av dagen. En kollega hjälper dig när du har kört fast och du är tacksam för all hjälp du kan få.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen har du svårt att hålla dig för skratt. En kollega är mer tokig än vanlig och lockar fram många glada miner. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du pysslar med något som du är väldigt intresserad av.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att bestämma dig för vad du vill göra. Du ångrar dig nästan lika fort som du bestämt dig och det kan orsaka problem på jobbet. Det är en influens från luft som gör dig så velig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite vilsen i din roll på jobbet just nu. Antingen har något förändrats i ditt sätt att arbeta eller så har du fått nya arbetskamrater. Gör det du är bra på och bry dig inte så mycket om alla andra.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar lätt kaotiskt. Du är sen på morgonen och det gör att hela dagen blir förskjuten. Försök att göra upp ett schema på hur du ska lägga upp jobbet för att det ska fungera så bra som möjligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du en hel del att göra på jobbet, men det går bra eftersom du har en positiv inställning till arbetet. En kollega gillar att umgås med dig och du tycker väldigt bra om honom/henne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar emot en komplimang som nästan får dig att rodna. Visst är det trevligt att vara uppskattad, men ibland går din kollegas beundran nästan över gränsen till det passande. Då måste du säga ifrån.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga fatta beslut oavsett hur svåra de är. Ibland måste man vara envis och påstridig om det ska bli bra. Visa att du är en kraft att räkna med. En vän söker upp dig för att få ett råd.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra du har det lugnt på jobbet så du hinner starta upp några nya projekt. Din kollega uppskattar ditt sätt att hantera en besvärlig arbetskamrat. Du kan både vara sträng och förstående på samma gång.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir jobbig men givande. Det är ett högt tempo redan från morgonen så det gäller att du hänger med. En god natts sömn är a och o för att orka med en så här intensiv måndag.

 

 

 

 

Annons