Tisdag 5/10

29 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du lösa ett problem som flera av dina arbetskamrater har gått bet på. Hur du lyckas beror på hur kreativt du kan tänka. Just nu har du lite draghjälp av att Solen står i ett positivt förhållande till ditt tecken.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen är du ditt allra charmigaste jag. Du lyckas flörta in dig ordentligt hos en kollega och utan att tänka på det så gör han/hon allt som du ber om. En glad, sensuell och rolig dag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har dina kollegor mycket respekt för dig och det gör att det är ett perfekt tillfälle om du vill testa lite nya idéer. Tackvare din nyvunna pondus så stöter du inte på något motstånd när du presenterar dina tankar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bli bra om du vågar säga emot en chef som irriterar dig. Du och din chef har dålig kommunikation med varandra och det skapar en spänd stämning mellan er. Det är dags att ni löser era problem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att inte vilja göra som någon annan. När alla säger ja så säger du nej, bara för att gå tvärs emot. Det är Saturnus placering som gör dig så opportun och det kan orsaka konflikt på jobbet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, särskilt om du vågar säga vad du tycker och tänker i en viktig fråga. Vanligtvis håller du dina tankar för dig själv eftersom du tror att ingen är intresserad av dem, men idag känner du tillräckligt starkt för att säga något.

 

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen har du möjlighet att utveckla ett projekt som du hamnat efter med och som har legat på is ett tag. Nu känner du att du äntligen har både orken och tiden att avsluta det som du påbörjat.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen satsar du på att vara först med ett projekt. Du vill visa dina arbetskamrater att du inte bara är idérik, du kan vara väldigt effektiv när du vill. På kvällen kommer en vän med ett överraskande förslag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Se upp med skvaller. Du kan bli sårad eller sårad någon som du tycker om bara för att du inte klarar av att hålla munnen stängd. Ibland är det bättre att inget veta än att tro på rykten som är falska.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ekonomin är i fokus idag och det gör att du blir lätt distraherad på jobbet. Dina tankar kretsar kring en större investering som en bostad, en resa eller kanske en bil. Bli inte förvånad om du missar något viktigt under förmiddagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen får du ett förslag av en kollega som du tycker låter frestande. Kolla upp alla fakta innan du säger ja, det kan hända att det finns omständigheter kring förslaget som inte är riktigt klara.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger varken ja eller nej till din vän och det tycker han/hon är jättejobbigt. Det är bättre att ge ett besked, även om det är negativt än att dra ut på pinan.  Var ärlig utan att vara elak.

 

 

 

 

Annons