Onsdag 6/10

29 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tar du till en del fula knep för att få igenom en idé som du har. Dina metoder uppskattas inte alltid av dina kollegor så det kan uppstå en del diskussioner.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen tar fler bra initiativ och det gör att du bli allmänt respekterad och att du får mycket beröm. Njut av all uppmärksamhet och strunta i om du inte gjort allt perfekt. Alla har brister.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att tro på sig själv och att tro på sina idéer. En vän vill att du ska hjälpa honom/henne att lösa ett problem. Du har erfarenhet från liknande dilemma så du ställer gärna upp.

 

Kräftan 21/6-22/7

Den här onsdagen blir en paus i en intensiv vecka. Dagen handlar mer om att förbereda och avsluta än att påbörja nya saker. En kollega har ett förslag som kan hjälpa dig att effektivisera en tråkig uppgift.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under dagen fattar du ett beslut som berör din framtid. Den kanske inte verkar så drastisk, men den kommer att påverka dig under lång tid framöver. En chef vill att du uttrycker din åsikt i en viss fråga.

 

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen handlar mycket om vänskap och om förtroende. Du måste våga lita på din vän även om det han/hon gjort verkar vara fel. Allt kommer att klarna när du får reda på alla bakgrundsfakta.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag skrattar du mycket. Just nu löper arbetet ovanligt smidigt och du får en massa gjort. En kollega har sitt eget speciella sätt för att få dig att må lite extra bra. Hans/hennes förtroende gör dig rörd.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen kommer du få slita hårt för att genomföra en uppgift, men när du väl klarat av den så är du väldigt nöjd med din insats. Kvällen handlar om att vila och hämta krafter inför morgondagen.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har svårt att vara ärlig mot en kollega. När han/hon ställer en direkt fråga så svarar du undvikande för att inte såra honom/henne. Det blir en invecklas och emotionellt uttömmande dag för din del.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att klara av att vara neutral i en konflikt på arbetsplatsen. Du håller med båda sidorna så därför är det bästa att inte ta ställning, då riskerar du inte dina vänner förtroende.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det mycket att göra p¨å arbetet och du har svårt att hinna varva ned på kvällarna. Försök att komma hem lite tidigare minst en dag i veckan så du har chansen att umgås med din familj.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kanske inte som du tänkt dig, men den innehåller ändå en hel del roliga inslag. Du får en överraskande komplimang på jobbet och den får dig att skina som en sol resten av dagen.

 

 

 

 

Annons