Torsdag 7/10

07 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du det lite lugnt. Antingen är du ledig, eller så har du förhållandevis lite att göra på jobbet. Med Merkurius i en otrevlig position är du inte på humör för att vara social.

 

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen lägger du ned mycket energi på jobbet. Du vill få allt att flyta så smidigt som möjligt eftersom du vet att då kommer du ligga bra till imorgon. En kollega lyckas få dig på riktigt bra humör fram emot eftermiddagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en kollega som behöver din hjälp, samtidigt så har du egentligen inte tid att hjälps till. I sådana här situationer är det bra om du tuffar till dig och tänker främst på dig själv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om högt tempo och fokusering. Du behöver få mycket gjort idag och du vill gärna komma hem i tid eftersom du planerar något trevligt ikväll. Det kan vara en namnsdag, födelsedag eller annan minnesdag som du firar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hinna med allt arbete som du tar på dig och det kommer att göra dina kollegor besvikna. Tänk på att de förväntar sig att du ska hinna med det som du åtagit dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen blir bra, produktiv och rolig. Du lyckas entusiasmera dina arbetskollegor och det gör att de har högre tempo än vanligt. Tillsammans lyckas ni med något som ingen av er trodde var möjligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är på ovanligt dåligt humör och det beror på Månen placering. Månen påverkar det undermedvetna och dina känslor. Du vet inte varför du känner dig så ilsken, du vet bara att du gör det.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir en avrundning på en lång vecka. Imorgon vill du bara samla ihop de sista bitarna. Idag gör du huvuddelen av arbetet för att kunna komma hem tidigare i morgon. Du gillar att planera ditt arbete.

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor i din närhet att bli på gott humör. Genom humor, omtanke och massor av upptåg får du dina kollegor att känna sig omtyckta. Kvällen verkar du ägna åt en hobby.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du arbetar på i din vanliga takt, men du verkar ändå få mer gjort än du brukar. En kollega vill att du hjälper honom/henne med ett väldigt intressant uppdrag. Di blir glad och smickrad av hans/hennes förfrågan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du dålig på att ta egna initiativ. Du låter hellre andra bestämma och följer strömmen än att själv tvingas leda. Just nu är du inne i en period då du är rejält trött på jobbet och skulle behöva komma iväg lite.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen får du kontakt med en kollega som du inte klickat med innan. Det blir en trevlig dag då du upptäcker att du och din arbetskamrat har många gemensamma intressen som ni kan prata om.

 

 

 

 

 

Annons