Fredag 8/10

08 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir bra. Ditt goda humör är tillbaka och du lyckas charma de flesta med ditt leende och din humor. Idag får du jobba med en kollega som du inte ser så ofta och det blir ett kärt återseende.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en härlig inställning till det mesta idag och det gör att även om du har mycket att göras så går allt i en rasande fart. Delar av dagen hinner du vara social och nätverka lite. Du skaffar dig nya vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att visa upp dina känslor. Du påverkas starkt av Månen och det gör dig väldigt emotionell. Närheten till dina känslor kan vara en fördel och en nackdel beroende på hur du använder dig av dem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du ställning till ett rätt så knepigt problem. Det verkar ha med arbetet att göra och det ligger utanför det område som du normalt sett arbetar med. Tack vare Uranus position har du en bra chans att lösa problemet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vill du bara hem. Du är trött på jobbet, uttråkad av dina kollegor och på allmänt dåligt humör. Som tur var mår du bättre så for du kommer från din arbetsmiljö. Kvällen blir riktigt lyckad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu bråkar du mycket med din partner eller en nära vän. Ni verkar gå varandra på nerverna så ni skulle må bra av att vara ifrån varandra ett litet tag. Kanske kan du ta en miniweekend med någon annan som du inte får tid att umgås med så mycket.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga risker just nu och det är bra. Du har inte marginalerna på din sida och det gör det oklokt att chansa, särskilt när det gäller pengar. Fredagseftermiddagen kan bjuda på en rolig överraskning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att vara lite i vägen just nu. Du känner att du inte vet vad det är som du ska börja med och det gör att du startar lite här och där och det skapar oreda. Försök att vara konsekvent.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen går alldeles för fort för din smak. Det känns som om du knappt kommit till jobbet innan det är dags att gå hem. Det är en viss kollega som får dina dagar att flyga iväg. Du älskar spänningen mellan er två.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det din envishet som både ställer till problem och hjälper dig framåt. Du har svårt att hantera en kollega eftersom du tycker att hon är både påträångande och energikrävande. Försök att undvika henne så gott det går.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir riktigt bra. Du kommer från jobbet tidigt eftersom du har en del aktiviteter som du måste hinna med på eftermiddagen. En vän som du inte sett på länge tar plötsligt kontakt med dig och det gör dig glad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Det verkar som du har fullt upp den här fredagen, men det gör dig glad snarare än stressad. Du arbetar med något som du tycker är både utmanande och intressant. När det är dags att gå har du svårt att slita dig.

 

 

 

Annons