Lördag 9/10

09 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du tag i praktiska saker i hemmet som att betala räkningar, städa och kanske pyssla utomhus om du har en trädgård. För dig är den här typen av sysslor lite av terapi.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir väldigt intensiv. Du har många saker som du måste hinna med och du kan räkna med en stundtals stressig lördag. Kvällen blir mer harmonisk. Du slappnar av för första gången på länge.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du pröva ditt tålamod. En familjemedlem har hamnat i knipa och räknar med att du ska ordna allt. Det här är inte första gången som du fått rycka ut som skyddsängel till honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du kontakt med en person som du inte träffat på länge. Det märks att ni varit ifrån varandra ett tag för samtalen flyter ganska trögt i början, men efter ett tag så faller allt på plats igen.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och skön. Du unnar dig en riktigt lat lördag då du ägnar dig åt din favorithobby. Det kan vara något aktivt som att träna eller gå i skogen eller det kan vara något mer inaktivt som att mysa med en bra bok eller film.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på arr umgås med din familj eller med dina vänner. Veckorna är lite för stressiga för att du ska hinna med allt som du vill hinna med så du passar på att vara social på helgen istället.

 

Vågen 23/9-22/10

Det ser ut som du planerar att gå ut eller ha vänner på middag idag. Hela dagen andas fest och nöjen. Det kan mycket väl bli en spontan shoppingrunda för att fylla på fest garderoben lite. Du vill glittra ikväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt humör är mycket bättre idag. Du njuter av att vara ledig och du passar på att vila så mycket som du kan. En vän har inte hört av dig på länge och tar kontakt med dig för at ni ska hitta en tid att träffas.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen går betydligt fortare än du tänkt dig. Du håller dig aktiv från det att du vaknar till det att det är dags att krypa ned i sängen igen. Kvällen verkar du ägna åt att umgås med dina bästa vänner.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag passar du på att umgås så mycket du kan med familjen. Det var länge sedan du hade tid att riktigt rå om dina nära och kära. Just nu så är det mycket på jobbet och det gör att du är väldigt trött på kvällarna.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går ganska långsamt. Du har väldigt lite inbokat så du kan ägna dig åt det du känner för att göra. Har du en hobby så är det troligt att du ägnar en stor del av eftermiddagen åt den. Du tycker det är skönt att komma hemifrån lite.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du har en del saker som du måste göra, men dem ser du till att klara av redan på förmiddagen så att du kan ägna eftermiddagen och kvällen åt nöjen. När vill så är du väldigt effektiv.

 

 

 

 

Annons