Söndag 10/10

10 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt lång, lat och skön söndag. Har du en partner kan eftermiddagen mycket väl bjuda på romantik. För en gångs skull är båda utvilade och ni har energi att ägna er åt varandra.

 

Oxen 20/4-20/5

Du planerar att fira en person idag och det blir riktigt lyckat trots att du är ganska trött. Det var länge sedan som du körde så hårt en helg som du gjort den här helgen. Försök att komma i säng i tid ikväll, du behöver sova ut ordentligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar både om att ge och om att ta. Du och din partner har glidit lite ifrån varandra den senaste tiden och nu är det bra om ni sätter er ned och pratar med varandra. Försök att hålla en öppen dialog.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ditt horoskop varnar för sviktande hälsa vilket i de allra flesta fall brukar betyda förkylning eller andra lättare åkommor. Försök att ta hand om dig själv idag. Skäm bort dig med att vara lat. Behöver du sova så ska du sova.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och skön precis som gårdagen. Den är helgen blir en oas av vila mitt i en stressig höst så passa på att njut så länge du kan. Under kvällen kan en viss oro för jobbet börja smyga sig på dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt praktisk just nu och det förstärks av ytterligare inflytande från jord. Satsa på att göra saker med händerna idag. Det kan vara allt från något renoveringsobjekt till att baka bullar.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen tar du det lugnt. För dig är det skönt att bara kunna slappa utan dåligt samvete en hel dag. Du känner dig behagligt lat och du kan mycket väl ägna eftermiddagen åt att skvallra med en kompis.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har många järn i elden mest hela tiden och den här söndagen är inget undantag. Se upp så att du inte sliter ut dig. Ditt psyke orkar kanske hur mycket som helst, men din kropp behöver få vila och få påfyllning av näring mellan varven.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Söndagen ägnar du åt att älta ett problem som inte skulle vara ett problem om du slutade älta det. Låter det komplicerat? Prova med att släppa allt och stryka ett streck över det som varit. Du kommer att må så mycket bättre.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska mästrande mot en familjemedlem, det kan vara en bror, syster eller ett barn. Tänk på att även om du är van att bestämma över den här individen så mår ert förhållande bra av att ni hittar lit mer balans i er relation.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar söndagen år mindre projekt. Du tycker att det är rätt så skönt att inte ha en fullbokad dag. Är du i en relation kan dagen även handla om kärlek och omtanke. Du visar din partner att du bryr dig om henne/honom.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska händelselös söndag men det passar dig utmärkt. Genom att inte boka in något särskilt idag får du tid över att ägna dig åt dina intressen. Ett råd från en vän hjälper dig att ta itu med ett personligt problem.

 

 

 

 

Annons