Måndag 11/10

11 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en aktiv måndag då du försöker att hinna med så mycket som möjligt. Oftast så blir du stressad när du har mycket att göra, men idag lyckas du behålla lugnet och vara väldigt effektiv på samma gång.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en bra måndag att se fram emot. Visst jobbar du en del, men du har ovanligt mycket frihet att lägga upp ditt arbete så som du vill. Kvällen handlar om att vara lagom trevlig och social.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du startar upp en mängd projekt idag och det gäller att du hinner avsluta allt du påbörjat under veckan för från och med nästa vecka kommer det komma in en förändring i sin arbetssituation.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ditt horoskop antyder en hel del utan att vara klar på någon punkt. Det verkar som det finns en stor förvirring inom dig och du hela tiden hoppas på att få svaren serverade. Tyvärr måste du söka och hitta dina egna svar utan hjälp utifrån.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen satsar på att din teori om en viss person ska visa sig stämma. Genom att vara lite mer framfusig än vanligt så lyckas du med något som är ganska unikt. Det handlar om att våga ta för sig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du låter bli att försova dig. Ditt horoskop varnar för en sen start den här måndagen. Risken är stor att du missar något som är viktigt om du inte kommer i tid till jobbet.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att uttrycka dina känslor. Månens placering i förhållande till Merkurius försvårar all form av emotionell kommunikation. Det här är en övergående aspekt, men den kan vara nog så jobbig så länge den varar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du möjlighet att visa en person att du faktiskt klarar av att ta ansvar för ett ganska svårt projekt. Din kollega/chef har inte haft så höga tankar om ditt sätt att arbeta så nu är det upp till bevis.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en trevlig och innehållsrik måndag. Oavsett om du jobbar eller är ledig så har du fullt upp. På kvällen verkar du ha planerat in någon fysisk aktivitet. Du känner att du behöver få röra på dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du lyckas behålla din positiva inställning under hela den här måndagen så kan det blir en ovanligt lyckad start på veckan. Ha tålamod och bli inte irriterad på saker som du inte kan påverka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara väldigt bestämd. Om din kollega uppfattar dig som velig i en viss fråga så kommer han/hon aldrig att ge sig även om ditt alternativ är det bättre. Du måste visa att du veta vad du håller på med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen lovar mycket, men det gäller att du är skärpt och att du tar för dig. Ingen kommer att servera dig chansen att utvecklas på silverfat, men om du visar att du vill kan du få möjlighet till mer utmanande uppgifter på jobbet.

 

 

 

 

Annons