Tisdag 12/10

12 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen får du möjlighet att vara i centrum för en viss persons uppmärksamhet. Hur du hanterar situationen beror till stor del på hur nervös du är. Om du lyckas behålla lugnet kan du göra ett bra intryck på honom/henne.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är riktigt entusiastisk idag och det kommer sig av att Venus är på väg in i en gynnsam position i förhållande till ditt tecken. Du får en positiv energikick och en stark karisma av den här påverkan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med hur du hanterar information som du bör hålla hemligt. Ibland har du svårt att hålla tyst, särskilt om det röra sig om något riktigt smaskigt. Idag så ställs din lojalitet mot din vilja att dela med dig av vad du vet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen kan bli riktigt bra. Du har en härlig energipåverkan från Solen som gör att du har ovanligt lätt att ta dig an knepiga problem och jobbiga kollegor. Använd dig av dina diplomatiska talanger så kommer allt att gå bra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen får du slita riktigt hårt. Du hann inte med allt som du planerade igår och det du inte hunnit med måste du göra idag samt alla tisdagens arbetsuppgifter. Om du håller dig fokuserad kan du lyckas.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin och utgifter är något som väcker din uppmärksamhet idag. Det kan röra sig om dina privata pengar, eller något som har med arbetet att göra. När det kommer till siffror så är det få som kan mäta sig med dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tänker framåt och det är bra. Glöm bara inte att leva här och nu, inte bara i framtiden. Ibland går du så mycket upp i dina visioner att du glömmer bort vart du befinner dig för tillfället. Hitta en balans mellan vad du gör just nu och vad det är du vill göra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du chansen att prova på lite nya arbetsuppgifter. Du tycker det är kul att lära dig nya saker, men du tröttnar fort om de inte är tillräckligt utmanande. På kvällen umgås du med din partner eller en nära vän.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Har du familj så handlar tisdagen om närhet och ömsesidig förståelse. Du måste respektera din partners åsikter på samma sätt som han/hon måste respektera dina. Har du barn kan den här konflikten vara en generationskonflikt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker att du vet det mesta om ett visst område på jobbet, men idag kommer du att inse att du bara vet en liten del av allt som finns att veta. En kollega med större erfarenhet än du imponerar stort med sin kunskap.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen bör du undvika att fatta avgörande beslut som har med din boendesituation, din familj eller din ekonomi att göra. Alla beslut som du fattar i dessa frågor kan sluta med katastrof om du inte ser upp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en produktiv och intensiv tisdag. Du hinner med att både avsluta och påbörja ett projekt idag. Just nu är du inte lika kreativ som du brukar så du kan behöva få lite hjälp med nya idéer från en kollega.

 

 

 

 

Annons