Onsdag 13/10

13 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen uppfyller du ett löfte som du gav för en tid sedan. När det är gjort så känner du dig rätt så nöjd med dig själv och med vad du har åstadkommit. Kvällen blir lugn och avslappnande.

 

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen hämtar du krafter. Du har slitit hårt den senaste tiden och nu känner du att du faktiskt förtjänar att ta det lite lugnt. Jobbigare uppgifter skjuter du upp till morgondagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu kan ingen tvinga dig att göra något som du inte vill göra. Du känner att du inte är på humör för att bli provocerad, oavsett om det gäller dig som privatperson eller i din yrkesroll.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du en tendens att halka efter. Du försöker ligga steget före, men för det mesta så slutar du dagen med att inte hinna med allt du måste göra. Frågan är om det beror på bristande planering eller på att du inte känner dig i form just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara väldigt snabb när du sätter den sidan till på samma sätt som du kan vara väldigt seg vissa dagar. Den här dagen tar du god tid på dig även när det gäller uppgifter som du borde kunna i sömnen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du regerar starkt på både kritik och ros. Månen gör att du har närmare till dina känslor än du brukar ha och det innebär att du kan bli både väldigt ledsen och väldigt glad när du får feedback.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att summera upp veckan hittills och planera för resten av veckan. Vanligtvis gillar du onsdagarna eftersom de är en ganska lugna dagar, men just idag är det ovanligt stressigt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dig själv på stort allvar och det gör att en kollega gärna skämtar lite extra med dig. Du uppskattar inte din arbetskamrats humor, men om du inte säger något så får du stå ut med hans/hennes pikar.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen använder du till att göra lagom mycket nytta och varva det med uppgifter som du verkligen gillar. Det blir en skön onsdag då du både har kul och får en hel del matnyttigt gjort på samma gång.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu känns din relation lite ansträngd. Du och din partner gör ert yttersta för att komma överrens och det innebär att ni lämnar väldigt lite utrymme att kunna uttrycka starka känslor. Du känner dig inlåst.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Artighet är din starka sida och det finns få människor som kan vara så trevliga och lättsamma som du. Nu gäller det att du samtidigt kan visa upp en mer rak och bestämd sida. Du måste sätta ned foten när det behövs.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar till dig av det beröm som du får idag och det känns extra skönt eftersom det här berömmet kommer från en person som oftast ger dig kritik snarare än ros. Kvällen blir social och livlig.

 

 

 

 

Annons