Torsdag 14/10

14 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen jobbar du för att få så mycket gjort som möjligt, men du vill också hinna med att vara lite social med dina arbetskamrater. Tyvärr hinner du inte med båda så du måste välja.

 

Oxen 20/4-20/5

Räkna med en intensiv och stressig torsdag. Du har själv satt dig i den här situationen så du har inte mycket annat att göra än att gilla läget. Tack vare hjälp från en kollega så ser det ut att gå ganska smidigt trots hög press utifrån.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en enorm övertalningsförmåga just nu och du använder den ofta för att driva igenom dina idéer. Din kollega kan ibland känna sig lite överkörd av dig, men han/hon vet inte hur hon/han ska tala om det för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen passar du på att förverkliga en av dina chefers idéer. Du har inte haft möjlighet att göra den här uppgiften tidigare, men din chef blir ändå nöjd med din respons på hans/hennes förfrågan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du alternativ att välja mellan så det gäller att du tänker igenom din situation noggrant. Båda valen är bra, men ett av dem kan öppna upp en möjlig affärsförbindelse i framtiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du en fråga som gör dig lite ställd. Du är inte van vid att dina kollegor är så nyfikna och påträngande på dig som privatperson. Du har en ganska stor privat sfär som du värnar om.

 

Vågen 23/9-22/10

Ditt humör är utmärkt idag och det gör att jobbet går riktigt smidigt. När du är fylld av positiv energi så ser du inga problem bara svåråtkomliga möjligheter. Det är den inställningen som får dig att lyckas.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar mycket på relationer just nu, särskilt romantiska relationer. Oavsett om du är i ett förhållande eller om du är singel så känner du dig attraherad av någon på jobbet eller någon som du träffat genom en hobby.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du möjlighet att avsluta ett projekt på bästa tänkbara sätt. Det enda som krävs av dig är att du ska behålla fokus ända tills ditt mål är nått, och det är inte det enklaste eftersom du har tankarna på annat håll.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du möjlighet att göra något som du verkligen gillar. Det märks väldigt väl om du uppskattar de uppgifter som du har eller om du tycker de är tråkiga. Uppskattar du dem så är resultatet suveränt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen passar du på att klara av en hel del mindre frågeställningar som du inte haft tid att ta ställning till tidigare i veckan. När dagen är slut känns det som du inte gjort något, men du har faktiskt åstadkommit en hel del.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Var rak mot en kollega som söker ditt råd. Visst är det svårt att krossa någons illusioner, samtidigt är ärlighet det enda som kan hjälpa din kollega. Visa att du har mod nog att vara obekväm.

 

 

 

 

Annons