Fredag 15/10

15 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på väldigt gott humör idag. Genom att det mesta går så smidigt så hinner du både ta en lång lunchrast och komma hem lite tidigare. Det har en riktigt trevlig fredagskväll att se fram emot.

 

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen ser du till att hinna med några roliga specialprojekt som du inte hunnit med tidigare. Det ger dig möjlighet att utvecklas i din arbetsroll samtidigt som du lyckas imponera på dina chefer.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är det fullt ös både på arbetet och privat. Du har en hel del inplanerat och du tänker se till att hinna med allt som du vill få gjort. På kvällen träffar du vänner under avslappnade former.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du rätt så lätt att dra vid näsan. Venus position i kombination med både Mars och Månen gör att du är väldigt godtrogen. Om du hör något otroligt är det bästa du kan göra att själv kolla upp fakta.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din förmåga att engagera dina medarbetare är väldigt stark just nu. Du drivs av energi från Mars och det gör dig både väldigt viljestark och enormt karismatisk. Utnyttja dina talanger väl så kommer du att lyckas med det du vill åstadkomma.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen passar du på att ta kontakt med både vänner och familjmedlemmar. I veckorna är du oftast för trött för att höra av dig till din bekantskapskrets, men idag både ringer du och mailar en hel del.

 

Vågen 23/9-22/10

Du gillar inte en ny kollega därför att du tycker att han/hon har en aggressiv ton. Helst skulle du vilja slippa jobba ihop med honom/henne, men tyvärr har du inget val idag. Använd din charm och gör det bästa av situationen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt snabb när du vill och idag är du mycket mån om att komma hem så fort som möjligt. Tack vare din kunskap och din förmåga att fördela arbetet så kommer du vara klar i god tid.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att be om ursäkt även när du vet att du har gjort bort dig. Idag är du medveten om ditt du har gjort fel och därför försöker du kompensera din vän på alla möjliga sätt utan att säga förlåt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du är effektiv som vanligt och det gör att dagen går fort och att du får mycket gjort. På kvällen umgås du med vänner. En känslig fråga kommer upp och det kan uppstå en viss diskussion kring just det här ämnet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig inte alls motiverad idag och därför blir du lite irriterad när det krävs så mycket av dig. Om du struntar i att du är på dåligt humör och gör ditt bästa så kommer du klara dig fint.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du möjlighet att visa att din idé är mer än en vacker tanke. Det är fullt genomförbart projekt som varken kostar särskilt mycket eller är tidkrävande. Kvällen blir härlig och kan bjuda på romantik.

 

 

 

 

Annons