Lördag 16/10

16 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att testa något som du inte testat tidigare. Det blir en upplevelse med både goda och dåliga sidor. Kvällen ser ut att handla om att bygga upp ett förtroende på nytt.

 

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen passar du på att fixa några saker som hamnat på efterkälken. Det blir en innehållsrik dag då du får massor gjort, men tyvärr lämnar det inte utrymme till så mycket vila.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen ska du inte lova något som du på förhand vet att du inte kommer att kunna hålla. Säg som det är, att du är mycket upptagen framöver och att du kan göra vad du kan för att hjälpa till men att du inte lovar något.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen tar du det lugnt och passar på att vila upp dig så mycket som du kan. Det har varit en lång vecka och du njuter av att vara ledig. På kvällen myser du tillsammans med familjen eller ett par nära vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att slita dig från ditt arbete och det gör att du inte slappnar av så mycket som du borde den här lördagen. Försök att tränga bort allt som har med jobbet att göra och ägna dig åt att vara ledig istället.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen vågar du visa mer av din humoristiska sida. När du inte är i din arbetsroll har du lättare att släppa loss och bjuda på dig själv. I vanliga fall är du en glad och utåtriktad person som älskar att umgås med människor.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att få tiden att räcka till. Det har varit så mycket den senaste tiden att du helt enkelt känner dig slutkörd och bara vill borra ned huvudet i kudden och sova. Varför inte göra det? Unna dig en riktigt lat lördag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu styrs du mycket av dina känslor och ofta agerar du mer på instinkt än av logiska skäl. Det kan ha både sina för och nackdelar. Ibland är det bra att stanna upp och tänka efter innan man skrider till handling.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar en person i försvar som du inte känner så väl, men som du tyckt om redan från den första gången ni möttes. Ibland klickar man omedelbart med någon och det har du gjort med just den här personen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att du är ute på hal is och gör ditt bästa för att ursäkta dig. Tyvärr är det här en situation som inte går att prata sig ur. Du måste nog ta tjuren vid hornen och förklara att du har gjort bort dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att umgås med hela eller delar av familjen. Du njuter av att ta det lugnt tillsammans med dina nära och kära. Eftermiddagen verkar bjuda på en utomhusaktivitet av något slag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen ägnar du åt dig själv. Det var länge sedan du skämde bort dig själv med lite hemma SPA och god mat. Idag har du tid att måla naglarna, peela hela krappen och ta ett härligt, välgörande fotbad.

 

 

 

 

Annons