Vinterdrömmar och brasmys

16 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu när det börjar bli vinter så tycker jag att det underbart att kura framför brasan och titta på den gnistrande gräsmattan utanför fönstret och veta med säkerhet att jag har rensat min sista maskros för i år. Det är något vilsamt med den här perioden då naturen förbereder sig för sin långa sömn. Det lustiga är att i samma takt som naturen somnar in verkar det sociala umgänget vakna till liv. Min almanacka är fullbokade med mysmiddagar med väninnor, parmiddagar, julfester och födelsedagar att jag undrar om jag kommer att få en enda dag för mig själv den här hösten. Har ni samma problem?

Hur gör man för att hinna med arbete, ett socialt rikt liv, hämtning och lämning på dagis, barnkalas, städning, tvättning och fritidsintressen?

😉

Vågen, jag tror att det känns som hela året har varit jobbigt, men i ditt horoskop ligger den tyngsta perioden under hösten och det är kanske därför allt känns extra motigt just nu. Som tur är finns det ljuspunkter, med de förändringar som kommer så utvecklas du på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Nyckelordet för dig den här hösten och vintern är tålamod.

Annons

Skorpionen, det ser ut som du kan svepas med av en ordentlig passion under senhösten eller vintern, men då gäller det att du är fördomsfri. Kärleken kan komma i en väldigt oväntad form och då måste du vara öppen för det nya.

Oxen, när det gäller Skyttar och jordtecken så måste du inse att du aldrig är en lätt kombination. I det här förhållandet kan du sällan eller aldrig förvänta dig raka besked. Skytten är ett frihetbejakande, svårfångat tecken som just nu är mer rastlös än vanligt och det gör att om du söker trygghet får du nog söka den på annat håll

🙂

Felicia 

Annons