Söndag 17/10

17 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv söndag som du ägnar dig åt fysisk övning. Det kan vara en genomkörare på gymmet, en långpromenad i skogen eller varför inte löparrunda i spåret. Du känner dig väldigt nyttig efteråt.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir bra. Du njuter av ett trevligt sällskap och bristen på fysisk aktivitet. Efter en arbetsam vecka är det skönt att bara slappa soffan och skvallra med någon som du tycker om och som du litar på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Carpe Diem är dagens motto. Genom att fånga stunden slipper du bekymra dig över morgondagen. Du njuter av att titta lite i butiker, ta en kopp kaffe med några vänner eller njuta av en bra film hemma i soffan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på få överraskningar och det tycker du är ganska skönt. Du gillar att slippa bli tagen på sängen. Genom att ägna dig åt din favorithobby så känner du att du verkligen får möjlighet att koppla av.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker att du är riktigt smart idag när du föreslår en sak för din vän som du vet att han/hon inte kan motstå. Frågan är om din vän inte kommer att genomskåda din plan. Ni känner ju varandra så väl.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen passar du på att höra av dig till familjemedlemmar och vänner som du oftast inte hinner säga hej till. Det blir en trevlig och informativ eftermiddag. På kvällen förbereder du kommande vecka.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir härligt lugn. Du njuter av att slippa göra någonting. Fram emot eftermiddagen kan en viss rastlöshet smyga sig på. Då är det bra att ta en rask promenad och se till att få lite syre i kroppen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir lugn och behaglig. Stjärnor antyder vänskap och ömsesidig förståelse. Kanske är du på väg in i en relation eller så är du villig att ta ett steg till i den relation som du befinner dig i.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra om du bara våga lita på ditt omdöme. Ibland blir du osäker och då föredrar att lyssna på någon annans åsikt framför att lyssna till ditt inre. Du har en stark intuition idag så följ din instinkt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu funderar du mycket på framtiden. Du är osäker på del val som du nyligen gjort. Du vet att du har gjort de här valen med ditt hjärta, men frågan är om verkligheten lever upp till drömmen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med alla projekt som du planerar. Kanske borde du lyssna på råd från en vän eller din partner. Tillsammans kan ni lyckas med det som du inte kunde göra själv. Våga visa att du behöver hjälp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir lugn och skön. Du njuter av att vara hemma och pyssla. För dig är ett estetiskt hem väldigt viktigt och du kan ägna timmar åt att stajla alla detaljer. När allt är snyggt och prydligt så mår du som bäst.

 

 

 

 

Annons