Måndag 18/10

17 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du ordna med något som skulle varit klart i förra veckan, men som halkat efter. Att ligga efter irriterar dig och det gör att du är ovanligt kort i tonen mot dina kollegor idag.


Oxen 20/4-20/5

Något är på väg att förändras i ditt liv och det är en utveckling som kommer att ske långsamt. Redan på måndagen märker du av att något är annorlunda. På sikt kommer den här förändringen vara det bästa som kan hända dig.


Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar segt. Du har svårt att komma igång på morgonen. Du känner dig lite hängig och din ohälsa förstärks av Plutos position som gör att du inte orkar kämpa emot utan bara vill krypa ned under täcket igen.


Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga mer än vanligt. Genom att ta initiativ så sätter du dig i respekt hos dina kollegor. Idag har du chansen att imponera på en person som du beundrar väldigt mycket.

Annons


Lejonet 23/7-22/8s

Dagen bjuder på få överraskningar. Det blir en monoton måndag då det mesta går på rutin. Ibland känner du att du har behov av en förändring i ditt liv, men du vet inte vad det är du vill ändra.


Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn och det tycker du är skönt. Den senaste tiden har det varit många förändringar och det har gjort att du känner dig maktlös, något som du avskyr att vara. Nu börjar alla pusselbitar falla på plats igen.


Vågen 23/9-22/10

Det finns en person som du saknar i ditt liv, men som du inte vet hur du ska få kontakt med igen. Du har länge sökt efter personen ifråga, men han hon tycks vara uppslukad av jorden. Försök med en gemensam vän till er båda.


Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bättre än du förväntat dig. Du har en kollega som du har svårt att komma överrens med, men idag så flyter allt på ovanligt smidigt och ni kan till och med skratta ihop. En vän vill träffa dig på kvällen.

Annons


Skytten 22/11-21/12

Ekonomin förorsakar en h4l del grubbel just nu. Du har så många saker som du vill köpa, men pengarna räcker inte till. Försök att skaffa ett extrajobb som ger dig med pengar och mindre fritid att slösa bort dem på.


Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du tag i en del nödvändiga, men urtrista uppgifter som du måste få att fungera. När du väl tagit dig igenom det här så känner du dig väldigt nöjd med din prestation. Du har överrvunnit ett hinder.


Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra om du undviker spel och lotteriirer. Utsätter du dig för den typen av frestelser är risken stor att du gör av med mer pengar än du tänkt dig. Under kvällen umgås du med din familj.


Fiskarna 19/2-20/3


Du vpgar visa att du är arg och frusterad, det är bra. Genom att öppna upp dig inför dina vänner blir du mer mänsklig och mertillgänglig. Dina vänner har lättare att förlåta de misstag du  gör.


Annons