Tisdag 19/10

18 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Ibland känner du att du inte lyckas nå fram till din partner, vilket gör dig både arg och ledsen. Idag kan en konflikt uppstå mellan dig och din käresta. Var tydlig när ni pratar med varandra så att ni inte pratar om varandra.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du på ovanligt bra humör. Det mesta flyter på bra på jobbet och det gör att du kan ägna dig åt att vara ledig när du kommer hem på kvällarna. Idag har du behov av att träffa en familjemedlem eller en vän.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen får du en uppgift på jobbet som du har lite svårt att ro iland. Det bästa vore om du bad om hjälp. Men ditt största problem är att du inte gillar att visa dig svag. Ibland är det starkt att vara svag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du bjuder på en hel del överraskningar just nu. Ditt humör pendlar väldigt mycket vilket gör att ena dagen så är du strålande glad, medan nästa så är du på riktigt dåligt humör. Idag är det en av dina bättre dagar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din humor hjälper dig att ta dig igenom den här dagen. Du ser det roliga i de situationer som uppstår och det gör att du får distans. Kvällen verkar handla om en hobby eller om träning.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu tillåter du dig själv att bli bortskämd. Oftast har du en vilja av järn och du kan motstå vilka frestelser som helst, men just nu känner du att du behöver bli lite bortklemad av någon du tycker om.

 

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen är du väldigt trött. Du har svårt att komma igång på morgonen och varken kaffe eller energidryck tycks hjälpa. Försök att hitta något annat som kan väcka upp dig, starta dagen med en arbetsuppgift som du tycker är intressant.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har massor av energi just nu tack vare Mars position. Du känner dig på gott humör och du överöser din omgivning med humor och omtanke. Dina vänner älskar att se dig må så här bra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du ordna med några projekt hemma. Det kan röra sig om allt från städning till en hobby. På jobbet kommer det mesta att flyta på lugnt och det gör att du har energi över på kvällen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du har gjort rätt när du får beröm från oväntat håll idag . Det handlar om ett uppdrag som du har på ditt jobb som du har utvecklat mer än du skulle göra. Du såg en chans att förbättra och du tog den.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du lätt att ha att göra med. Venus har gått in i en positiv position i förhållande till ditt tecken och det påverkar främst dina sociala färdigheter. Som singel kan du bli lite flirtig. Du är öppen inför att träffa någon som kan ta en speciell plats i dit hjärta.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du möjlighet att pröva på om du klarar av att jobba självständigt. Vanligtvis fungerar du som bäst i ett team med andra, men just nu kräver ditt arbete att du ska kunna agera självständigt.

Annons