Onsdag 20/10

19 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under omsdagen får du klara besked i en viss fråga. Det blir inte det svar du vill ha, men det lämnar öppet för att försöka igen vid ett annat tillfälle. Du har kommit ett steg närmare ditt mål.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska lugn dag. Det kan vara att du är hemma av någon anledning, eller så har du mindre att göra på jobbet mot vad du brukar ha. Kvällen blir mer social än vanligt, du umgås med dina vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du ta risker om det rör sig om arbetsuppgifter. Du har ovanligt bra bedömningsförmåga så du kommer att kunna fixa projekt som andra har misslyckats med. Se bara till att hålla dig fokuserad.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du på dig mer arbete än vad du hinner med. Du vill gärna imponera på en kollega som du tycker väldigt mycket om. Frågan är om att överhopa dig själv med jobb är särskilt imponerande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att behålla lugnet även om du känner dig stressad. Du har mycket att ge, men just idag så är du inte på humör för att visa framfötterna. Det är Mars som gör att du får kort stubin.

 

Jungfru 23/8-22/9

Än en gång lyckas du bevisa för dig själv att om du bara lyssnar till en kombination av din intuition och din logik så är du oöverträffad. Du gör sällan fel när du har den rätta balansen i ditt inre.

 

Vågen 23/9-22/10

En fråga från en kollega gör dig skeptisk. Du har redan haft en del mindre dispyter med den här personen, men idag ställs det mesta på sin spets och du tvingas att agera trots att du skulle fördra att vara passiv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen kan du få ett frestande erbjudande. Försök att hålla masken, även om du blir jublande glad. Visar du dina känslor allt för tydligt så kan du verka en smula desperat och det uppfattar din chef som negativt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ett samtal, mail eller brev kan lysa upp den här ganska grå onsdagen. Du får möjlighet att gå lite tidigare eftersom du jobbat på så bra tidigare i veckan. På kvällen umgås du med familjen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det verkar som du har fullt upp i ditt liv trots att det inte är så mycket att göra på jobbet. Av någon anledning lyckas du boka in i stort sett varje helg och varje ledig kväll. Du gillar att ha ett fullt schema.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du ett eget initiativ som uppskattas mycket av dina kollegor. Det beror främst på att du visar omtanke och en intuitiv förståelse för dina kollegors arbetssituation. Kvällen kan bli ovanligt sen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu verkar du har svårt att komma igång på morgonen. Det spelar ingen roll om du sätter väckarklockan en haltimme tidigare, pressar i dig fyra koppar kaffe eller tar en långpromenad på morgonkvisten, du är ändå seg i starten.

Annons