Torsdag 21/10

20 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen har du en hel del olika aktiviteter för dig. Det verkar som du jobbar hårt, hinner med lite träning och ytterligare ett projekt innan det är dags för sängen. Slit inte ut dig själv.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra. Du har visserligen mycket att göra, men så är det varje torsdag för din del så du är inte särskilt överraskad. En person som du jobbar nära med kommer med roliga nyheter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu får du väldigt lite energi till ditt tecken och det gör att du ska undvika att påbörja projekt som kräver mycket av dig. Håll dig i största möjliga mån till rutinarbete. Du mår bäst av ett inrutat schema.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du extra mycket energi eftersom din härskarplanet Månen snart är vid sin fulla styrka. På lördag är Månen full och det ger dig både energi och en förstärkt intuition. Under den här perioden blir du också extra känslig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen visar du att du vågar mer än du brukar. Du ser en möjlighet att bevisa hur bra du är på jobbet och du tar den. Det är bra att du vill imponera, se bara upp så du inte trampar någon kollega på tårna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen får du en hel del konstruktiv kritik. Det gäller att du tar åt dig på rätt sätt och inte blir sårad utan ser det som en möjlighet att utvecklas. Din akilleshäl är ditt sätt att hantera kritik.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du prov på ovanligt produktiv företagsamhet. Du imponerar med din logik och ditt sätt att hantera prekära situationer. Just nu har du en stark påverkan från jord som ger ditt tecken mer struktur än vanligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra dag för din del. Du har så många järn i elden just nu att ett eller flera projekt måste falla väl ut. Genom att ha en mångfald av uppgifter på gång samtidigt ser du till att aldrig ha tråkigt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan din humor gränsa mot det elaka och så är fallet idag. Det finns en kollega som du inte gillar särskilt mycket och han/hon får stå ut med en hel del pikar från din sida. Tona din taggiga attityd lite.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du möjlighet att göra något kreativt och nytänkande. Det viktigaste idag är att du vågar, och att du inte låter någon olyckskorp göra dig osäker. Visa att du har vad som krävs för att lyckas.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att välja. Du ogillar att göra val under press, men idag måste du fatta en hel del beslut på väldigt kort tid. Ta gärna hjälp av någon med större erfarenhet inom det här området.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Månen påverkar dig starkt just nu och det gör dig nästan lite berusad. Du får en rejäl adrenalinkick mot slutet av den här veckan, det gäller bara att du kan rikta din energi så att den blir produktiv.

Annons