Fredag 22/10

21 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen är riktigt bra, särskilt om du är född tidigt i tecknet. Din sociala förmåga är på topp och det finns goda möjligheter för en passionerad helg, både för singlar och för de Vädurar som redan har ett förhållande.

 

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du möjlighet att avsluta en hel del påbörjade projekt. För dig är det viktigt att känna att du är klar med veckan innan helgen börjar. Kvällen blir riktigt trevlig, du verkar vara bortbjuden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att reta upp dig på småsaker just nu och det gör att du inte är den trevligaste kollega att arbete med. Har du möjlighet ska du försöka att arbeta ensam så mycket som möjligt idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen passar du på att umgås med en kollega som du ser alldeles för sällan på jobbet. Du har haft en hel del att göra den senaste tiden, men nu är det lugnare.  Idag kan du unna dig en riktig långlunch med din vän.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen ska du undvika att påbörja långa projekt. Håll dig till mindre uppgifter så är chansen betydligt större att du kommer hem i tid. På kvällen väntar en trevlig överraskning.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är sällan på så gott humör som på just fredagar. Fredagen väcker lite feststämning hos dig och det gör att du slappnar av och blir lite mer mänsklig. På kvällen umgås du gärna med vänner eller familjen.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du mycket driv i ditt tecken och det hjälper dig att fokusera på rätt saker. Idag lyckas du med det mesta som du tar dig för. På kvällen och du trött, men mycket nöjd med din insats.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du har en förmåga att kombinera effektivt arbete med ett kreativt tänkande. Det gör att du ser utanför de traditionella ramarna och att du kan lösa knepiga problem på ett innovativt sätt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag har du möjlighet att göra en vän eller en kollega riktigt glad. Du tycker att han han/hon ser ovanligt fräsch ut, säg det till honom/henne, tänk inte bara tanken. Kvällen blir lugn och skön.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen passar du på att avsluta det som du inte hunnit med tidigare i veckan. Det blir en skön dag full med glada skratt och massor av roliga upptåg. På kvällen är du glad om du orkar hålla dig vaken till elva.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir stressig eftersom du är bortlovad på kvällen. Det gör att arbetet måste gå undan, du kan inte komma hem sent i dag. Räkna med en hel del stress, irritation och frustration idag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredag passar du på att ta upp en känslig fråga med din chef. Du har valt den här dagen med flit eftersom det ger din chef hela helgen att suga på ditt förslag. Du vill att hon/han ska få tid att inse fördelarna med det du säger.

Annons