Söndag 24/10

23 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag ska du inte göra något som inte vill göra. Du behöver en harmonisk dag och det får du enklast genom att leva i nuet och njuta an stunden. Var inte rädd för att visa dina känslor.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar egna initiativ idag och det är bra för ditt självförtroende. Ofta låter du andra fatta beslut i frågor som du inte brinner för och det gör att du kan uppfatta som allmänt ointresserad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen bli en dag då du vilar upp dig ordentligt. Det har varit e emotionellt jobbig vecka, så du behöver den här pausen för att hämta andan. Det bästa sättet för dig att vila är att ägna dig åt en hobby som du gillar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av en ovanligt konfliktfri söndag. Det var länge sedan som du hade en så skön och harmonisk dag. Om du har möjlighet ska du gå en vända i skogen och njuta av den friska luften.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att lyssna på andra just nu. Du ger ett sken av att lyssna och ta till dig, men i själva verket så tänker du följa din egen linje ändå. Tänk på att råd från andra kan vara guldkorn som är värda att samla på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ska du undvika allt vad spel och lotter heter. Du har ingen tur och du riskerar att förlora en hel del pengar. Din ekonomi är inte i sånt skick att du har råd att slösa bort pengar på spel.

 

Vågen 23/9-22/10

Du funderar över arbetet en hel del idag. Trots att du vet att du borde försöka koppla av och vara ledig så smyger sig tankarna om arbetet på.  Försök med att aktivera dig, då har du inte tid att grubbla.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir vad du gör den till. Du har alla möjligheter i världen att lyckas med det mesta som du tar dig för, men då gäller det att du kan övervinna de mottgångar som du stöter på. Visa att du kan vara envis.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, särskilt om du umgås med vänner. Du har en hel del sociala aspekter i ditt horoskop som antyder att den här dagen passar bättre att skvallra med kompisar än att ha en romanstik dag med din käresta.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis och det är bra eftersom det hjälper dig att uppnå dina mål. Tänk bara på att envishet kan både vara en tillgång och ett hinder. Ibland är det bästa sättet att komma vidare att kompromissa.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu lyckas du inte med allt som du vill ha ordnat. Det kommer att ta ett tag innan alla pusselbitar faller på plats så det gäller att du har tålamod. Söndagen blir en lugn, på gränsen till seg dag för din del.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att få människor att må bra och det gör att de gärna umgås med dig. En vän som du inte sett på ett tag hör av sig för att förklara sin frånvaro. Försök att förstå och förlåta din vän.

Annons