Måndag 25/10

24 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar nya tag idag. Det är viktigt för dig att bevisa att du faktiskt duger som du är och att du är både driven och initiativrik. Försök att vara lika trevlig mot alla, ibland tenderar du att ha favoriter.

 

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv och produktiv. Nu gäller det att du är utsövd efter helgen för annars blir du lätt ilsken och jobbig att ha att göra med. Regelbunden mat och skönhetssömn är A och O för Oxar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar bra. Du är på gott humör fram till lunch sedan infinner sig en trötthet som du har svårt att bekämpa. Du känner däst och frånvarande. Fatta alla viktiga beslut under förmiddagen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att hitta på nya saker. Du trivs med de invanda hjulspåren och du drabbas av lätt panik om någon föreslår att du ska ge dig ut på okänd terräng. Oroa dig inte den här influensen är snabbt övergående.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar med att du säger vad du tycker och tänker. Du är mån om att få ventilera dina åsikter även om ingen lyssnar på dem. Just nu har du svårt att få andra att hålla med dig, det beror på att du inte använder rätt övertalningsteknik.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och produktiv måndag. Du får till och med mer gjort än du tänkt dig och det bäddar för nya uppslag till framtida projekt. För dig är det viktigt att du har mycket att göra, då trivs du som bäst.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag söker du jämvikt. Balans r viktigt för alla tecken i zodiaken, men det är extra viktigt för Vågen. Har du lugn och harmoni i ditt liv så kan du uppnå vilka mål som helst. Råder det disharmoni blir du svår att ha att göra med.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du testa en del nya saker och du tycker att det är både spännande och utmanande. Det blir en bra måndag där du får en fin balans mellan att lära dig saker och att producera.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att orka med både en aktiv fritid och ditt arbete. Eftersom arbetet är det som ger dig mat på bordet och tak över huvudet så är det fritidsaktiviteterna du får dra ned på.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen testar du lite olika tekniker för att se om du kan effektivsera ditt arbete. Som alla jordtecken är du ganska lat längst inne och då är det skönt att hitta en snabbare och enklare metod att göra jobbet med.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta initiativ och våga ta kommandot. Ofta söker du dig till vägar där du kan leda på ett litet mindre formellt sett, men idag måste ditt ledarskap vara tydligt för alla.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din humor hjälper dig idag. Om du kör fast kan du bara skratta åt det och börja om från början igen. Det gäller att du inte ger upp hoppet och låter dig oroas av alla pessimister omkring dig.

Annons