Tisdag 26/10

25 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen vill du få mycket gjort och då gäller det att du inte kommer efter på morgonen. Gå upp i god tid, börja med en härlig frukost så får du rätt start den här dagen. Du kommer att behöva energi.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inne i en period då du förnekar att du gjort någonting fel, även om bevisen pekar på det motsatta. Det är din berömda Oxiga envishet som gör att du inte kan erkänna dina fel.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra rätt för sig. Även om det är tråkigt på jobbet så är det inte schysst att smita undan eftersom då får någon annan ta på sig din del av arbetet. Var lojal mot dina medarbetare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen samlar du mod. Det är något du vill tala om eller bekänna, men du är rädd för den reaktion du kan tänkas få. Om du vågar göra det här kommer du att känna dig så mycket bättre efteråt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att stressa eftersom det gör dig på dåligt humör. Det finns ingen som jobbar så bra som du om du bara får hålla din egen takt, det är när dina kollegor vill att du ska jobba fortare som det blir problem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag kämpar du för att få rätt i en viss fråga och det går ganska bra. Du lyckas nästa övertyga din kollega om att du har rätt, men sedan sker något som förändrar saken till det sämre.

 

Vågen 23/9-22/10

Du vill veta mer om något som du inte vet så mycket om, men dina vänner tycks sakna information. Om du ska gräva fram fakta bör du vara noga med vilka källor som du utnyttjar som din information.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del åsikter som du inte går ihop med din kollega och det kan leda till en rätt så häftig diskussion idag. Du är inte bra på att backa eller kompromissa när du tror på något, och så är fallet idag.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undrar mycket över en person och hans/hennes syn på er relation. Det behöver inte röra sig om ett kärleksförhållande det kan lika väl vara en relation till en nära vän eller en släkting.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, men en aningen stressig. Du är inte på humör att diskutera så du undviker att hamna i situationer där du måste försvara din ståndpunkt. Det är klokt, eftersom Merkurius position gör att du har svårt att argumentera för din sak.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt effektiv både privat och på jobbet. Du är inne i en period då du vill få mycket gjort. Det kan hända att din partner upplever din entusiasm som överväldigande.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att komma igång med veckan på allvar. Igår var lite av en parantesdag, så idag måste du sätta fart. Försök att behålla fokus även om du blir trött efter lunchen.

Annons