Onsdag 27/10

26 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en ganska kort dag. Det verkar som du inte arbetar ett fullt pass, eller så springer timmarna iväg så fort att du inte hinner med. En kollega ger dig komplimang som gör dig jätteglad.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är tacksam för det mesta i ditt liv just nu och det gör dig till en ovanligt lätt person att ha att göra med. En vän vill att du funderar lite på ett förslag som hon gett. Du tycker det är frestande, men frågan är om du kan pressa in fler aktiviteter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du ut segern i förskott och det kan leda till problem. Visst verkar det som du har saker och ting under kontroll, men ditt horoskop uppmanar dig att var uppmärksam på detaljer.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen förväntar du dig att få raka svar, men risken är stor att du blir besviken. Personen som du konfronterar är en expert på att undvika obehagliga sanningar så du kan räkna med hel del dösnack från hans/hennes sida.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du lite ambivalent. Du känner dig osäker på vad du vill och det kan till viss del färga av sig på humöret. Du måste hitta en arbetsmetod som du känner dig harmonisk och komfortabel med.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu ligger det en hell del arbete i Jungfruns horoskop, men det finns också en indikation att du börjar gå mot en mer social period. Du säger nej till att jobba över och väljer dina vänner framför arbetet.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra på ett ganska grått sett. Det händer inget särskilt, men det passar dig bra eftersom det är sällan du får en så lugn dag på jobbet nu för tiden. En kollega väcker en fråga angående upplägget på jobbet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen väljer du medvetet att undvika en viss uppgift. Din kollega tycker du är lat, men du vet att du kommer kunna vara mer effektiv om du samlar ihop alla liknande uppgifter och gör dem samtidigt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att koncentrera dig. Någon i din närhet lyckas hela tiden distrahera dig och få dig att tänka på saker som inte har med arbetet att göra. Det finns en stark attraktion mellan dig och den här personen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Som singel söker du frenetiskt efter kärleken och det kan gå till överdrift. Den rätte/rätta finns därute, men du kommer inte att träffa honom/henne innan du har hittat harmonin inom dig själv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu pendlar ditt humör ovanligt mycket. Små saker kan reta upp dig ordentligt och det gör att både din familj och din partner ryggar undan. Försök att behärska dina värsta utbrott.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir lugn och skön. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du trevligt. Dagen verkar handla mer om sociala kontakter än om fysiskt arbete. Kanske är du på en kurs av något slag.

Annons