Fredag 29/10

28 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bli en lång och skön dag där du hinner med både att göra ett bra jobb och att umgås med familj eller med dina vänner. Under kvällen kan ett missförstånd uppstå, det är bra om du rättar till det direkt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på party humör idag, men tyvärr verkar det inte bli något party för din del. Du får vänta, åtminstone till imorgon. På jobbet flyter allt på ovanligt smidigt och du är stolt över dig själv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen bli ganska lång eftersom den börjar tidigt och slutar sent. Du hinner med det mesta som du planerat på jobbet och det gör att du kan slappna av och bara ha trevligt under kvällen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu pågår det många intressanta saker i ditt horoskop. Alla de här influenserna kan skapa en förvirring och göra att du blir osäker på vad det är du egentligen vill med ditt liv just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

När Månen påverkar dig blir du lugnare, mer medkännande och lättare i största allmänhet att ha att göra med. Just nu är Månen på väg i en positiv påverkan och det gör det här till en bra fredag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir utmanande, rolig men stressig. Du har en deadline av något slag som du jobbar emot. På kvällen får du träffa både nya bekanta och gamla vänner, det blir en rolig och lite annorlunda kväll.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra om du undviker att ta på dig uppgifter som ligger utanför ditt område. Du har alltid svårt att säga nej till någon som behöver din hjälp, men ibland måste du få vara egoist.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om relationer, kärlek och del hel del smågnabb.  Tack vare att du känner dig så bekväm med dina kollegor vågar du säga vad du tycker och tänker, och det kan orsaka en del diskussioner.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen får du möjlighet att avsluta ett ganska jobbigt och segdraget projekt. Det är med stor lättnad du kan gå hem på kvällen och njuta av fredagsmys tillsammans med familj och vänner.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte så envis. Ibland är det bättre att backa ett par steg och börja om än att fortsätta på ett spår som du vet kommer att gå åt skogen. Avsluta i tid idag och se till att få lite perspektiv på jobbet i helgen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du möjlighet att visa att du faktiskt kan mer än du gett sken av. Det här blir din chans att glänsa så passa på njut av din stjärnstatus. Kvällen blir mysig, men inte särskilt festlig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Har du en relation så är den här kvällen som gjord för romantik. Som singel kan du krypa ned i soffan med din älsklingsmat och de en riktig feel good film. Den här kvällen handlar om dig.

Annons