Lördag 30/10

29 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen ska du passa på att vara aktiv. Du har en influens som gör dig både praktisk och full av idéer. Låt inte den här dagen gå till spillo, det finns så mycket som du kan åstadkomma.

 

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen förbereder du dig. Det kan vara att du väntar gäster ikväll, att du är bortbjuden eller att du ska gå ut. Kvällen blir härligt glamorös. Du känner dig ovanligt attraktiv tack vare Venus placering.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt med karaktären. Ska du börja träna, banta eller sluta röka är det dömt på förhand. Satsa på mitten av november, då kommer den här influensen att vara över.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du så många projekt på gång att du inte hinner med dina vänner. Ett förslag är att boka in tid med dina kompisar så att de inte alltid kommer i sista hand. Varför inte ställa till med ett härligt höstknytis?

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen får du möjlighet att be en vän om ursäkt. Det här är din chans att stryka ett streck över det som varit och visa att du är stor nog att själv förlåta och gå vidare. Dagen handlar om att växa upp.

 

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen blir en ovanligt trevlig och social dag. Du känner dig mer utvilad än du gjort på länge. Ditt humör är på topp och du kan äntligen tänka på trevligare saker än ditt arbete. Eftermiddagen ser ut att bjuda på både motion och frisk luft.

 

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vara väldigt provocerande och det är du idag. Du försöker att reta din partner med flit för att framkalla en reaktion. Det här beteendet lägger du dig till med när du känner dig oharmonisk och retlig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu visar du mycket empati och det gör att du lätt får nya vänner. Ditt sätt att lyssna och din härliga humor får både män och kvinnor att falla för dig som käglor. Du njuter av all uppmärksamhet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen varnar för en konflikt inom familjen. Du har tydligen svårt att komma överrens med äldre, manliga individer. Mycket handlar om att du vill vara fri och fatta dina egna beslut, men en familjemedlem försöker hela tiden att styra dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var förnuftig. Luta dig tillbaka på din jordnära karaktär och ditt praktiska sätt att hantera problem. Du har hamnat i värre knipor än den här så du behöver inte oroa dig. Det enda du ska tänka på är att ta en sak i taget.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du på riktigt gott humör och det är främst din närmste familj och din partner som får njuta av din omtanke. Du har en förmåga att få människor i din närhet att må bra. En vän till familjen ger dig en gåva.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du verkar vara lite lätt disträ idag och därför kan det hända att du glömmer bort att ringa någon som väntar på ett samtal från dig. Skriv upp allt som du måste komma ihåg.

Annons