Söndag 31/10

30 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer du längre med ett projekt än du trodde var möjligt. Plötsligt lossnar allt och alla pusselbitar faller på plats. Du känner dig otroligt stolt över vad det är du åstadkommit.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen försöker du att förändra en av dina vänners åsikter. Tyvärr är det ingen lätt uppgift eftersom din vän, hur underbara om än är, kan vara otroligt inskränkt i vissa fall.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen tar du det lugnt. Du passar på att vila upp dig ordentligt. Det var länge sedan som du mådde så bra. En vän från ditt förflutna hör plötsligt av sig och det blir både överraskande och trevligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen passar du på att fixa lite hemma. Det är sällan du tar dig tid att göra i ordning hemmet. Det är så många andra aktiviteter som kallar på din uppmärksamhet att ditt hem oftast får komma i andra hand.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du möjlighet att göra en vän glad. Det är inte ofta som du kommer ihåg att fira den här personen, men idag passar du på att slå två flugor i en smäll. Det blir en mysig och skön dag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har fullt upp idag. Det verkar som du deltar i en aktivitet eller ett jippo av något slag. Dagen bjuder på diskussioner, skratt och en hel del oförglömliga minnen. Tänk på att idag är det inte du som bestämmer.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en mycket lugn söndag. Du njuter av att bara vara utan krav från omgivningen . En vän vill att du hjälper henne med ett mindre dilemma. Du gillar att ge andra råd så du ställer gärna upp.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir en dag som du använder till att förbereda en fest eller ett firande av något slag. Ditt horoskop indikerar aktivitet som har med sociala umgängen att göra. Det blir en harmonisk söndag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har lätt för att falla för frestelser just nu så undvik det som du vet är extra svårt att mottstå. Det du saknar i karaktär har du igen i humor så du kan i alla fall se på dina misslyckanden med självironi.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vill du att allt ska vara perfekt därför blir du ledsen om något eller någon spräcker din rosa bubbla. Tänk på att ditt liv är underbart även om det inte är perfekt in i minsta detalj.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Bli inte förolämpad om du inte blir ihågkommen av din vän. Det som du upplevde som ett löfte så din vän som ett kanske. Det är den här typen av missförstånd som kan äventyra er vänskap.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del att göra den här söndagen, och det gör att du är ganska slut när kvällen kommer. Du måste försöka se till att du får mer tid över till vila på helgerna.

Annons