Måndag 1/11

31 okt, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du prova på att göra lite olika uppgifter och den här typren av omväxling passar dig bra. En person som du tycker mer om än du vill erkänna dyker upp under dagen som en trevlig överraskning.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att fokusera dig idag. Allt går trögt och du hinner inte med det du planerat. Alla har sådan här dagar så det är inget att bli ledsen för. Det viktiga är att du tar nya tag imorgon.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du visar både snabbtänkthet och mod idag vilket imponerar på din kollega. Genom att agera snabbt och effektivt i en tuff situation lyckas du med något som dina arbetskamrater kommer att prata om under lång tid framöver.

 

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir bra. Du lyckas att både vara social och produktiv på samma gång. Under eftermiddagen får du ett samtal som förändrar något för dig. Det kan bli en positiv vändning i ditt liv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu satsar du mycket energi och vilja i jobbet. Det har varit en tuff höst, men du trivs bra med det höga arbetstempot och dina arbetskamrater. För dig är den sociala biten nästan lika viktig som själva jobbet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu går Merkurius in i en sämre fas i förhållande till ditt tecken och det gör att du har svårt att få fram, dina åsikter på ett bra sätt. Normalt har du en stark fördel av Merkurius eftersom planeten ger dig en förmåga att uttrycka dig verbalt.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du chansen att testa lite nya uppgifter. Det är egentligen inget avancerat, men du tycker det är trevligt att få lite omväxling i vardagen. En vän kommer med ett besked som du väntat på.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du rätt så uttråkad. Du är trött på kyla och mörker och det gör dig på sämre humör än du brukar vara. Lägg till en kollega som hela tiden retar upp dig så har du en bra bild av din måndag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det viktiga just nu är att du behåller din positiva inställning även när det blir tuffare tempo på jobbet. Det är sällan som du har tid att bara vara, det mesta av både din arbetstid och din fritid är välfylld.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan behöva en paus i vardagen oavsett om det bara är en långlunch med en kollega som du tycker om eller kanske ett par lediga dagar där du får chansen att igen lite av den tid du förlorat under förr veckan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du en hel del projekt på gång och det gör dig lite irriterad eftersom du inte tycker att du hinner med. Det är viktigt nu att du behåller fokus och att du inte tappar sugen innan du når ditt mål.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar lite om att ha ett mål och om att uppnå det inom utsatt tid. Ofta så är du alldeles för stressad för att kunna slappna av och bara köra på. Nu har du inspiration i ditt tecken så passa på att utnyttja den.

Annons