Tosdag 2/11

01 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du undrar vart hösten tog vägen. Utan att märka det har höstrusket nästan förvandlats till vinter och du börjar känna lite panik för att inte hinna med allt som du planerat. Prova med att ta en dag i taget.

 

Oxen 20/4-20/5

Just idag har du extra mycket att göra på jobbet och timmarna flyger iväg. Det har varit en tuff höst då du fått anpassa dig till nya rutiner och nya vanor, något som kan ta ett tag när man är Oxe.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu funderar du mycket på framtiden. Du har haft en ganska upptagen höst, men nu inser du att du saknar dina nära och kära och att du faktiskt vill försöka att träffa dem lite mer.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga ta och ge. Det blir en tuff vecka om du inte kompromissar. Oftast är du bra på att känna in andra personers behov, men just idag är du inte särskilt smidig.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har många personer som du håller kontakten med och det gäller att se till att du får lite tid över för dig själv så att du inte alltid är fullbokad. Försök att ta en dag i taget just nu. Planera inte för långt fram i tiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig på dåligt humör och det beror på det negativa inflytande som råder över Merkurius. Försök att behålla ditt dåliga humör för dig själv så att det inte går ut över dina kollegor.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en hel del att göra idag så det gäller att du håller högt tempo redan från start. Genom att vara aktiv så hinner du med det du planerat utan att stressa. Se upp med vad du äter till lunch så att du inte blir seg på eftermiddagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen som den kommer och det är bra. Det krävs rätt mycket från din sida för att släppa kontrollen och låta någon annan hålla i rodret för en gångs skull. Det är bra att du övar på att följa strömmen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Se upp med utgifter idag. Det kan lätt bli lite väl mycket av det goda. Om du inte håller igen så kommer du att ångra dig i slutet av veckan. En ovanlig komplimang får dig att se på en kollega med nya ögon.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, om än lite stressig. Du har många bollar i luften samtidigt och ibland blir det lite väl mycket av det goda. Försök att trappa ned tempot en aning, om inte för din egen skull. Du kan behöva lite lugn och ro.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Ibland kan du vara väldigt ärlig och det kan såra känsliga personer. Håll igen om du är osäker på den reaktion din åsikt skapar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du undvika att gå in i diskussioner på jobbet. Risken är stor att du blir arg på riktigt och det kan skapa en långvarig konflikt. Ditt horoskop varnar uttryckligen för arbetsrelaterade konflikter.

Annons