Leva i nuet

01 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ju äldre man bli ju fortare går tiden. De senaste dagarna har jag varit hemma med min lilla dotter som är sjuk och livet har plötsligt sjunkit ner i ett sävligt, nästan lite sömnigt tempo så där som det kan vara  när man är barn. Vi tar dagen som den kommer, tittar inte på klockan och mellan varven är det på gränsen till att jag blir uttråkad,något som jag inte varit på väldigt länge. Stressad, ja, arg, frustrerad trött ja, men inte uttråkad. Det är en skön känsla att stanna upp ett par dagar och umgås med en som verkligen kan konsten att helt och fullt gå upp i nuet. Så jag säger till alla, unna er själv en riktigt långtråkig, seg dag där ni får tid att bara vara, helt utan krav.

Fisk och Lejon är en okej kombination. Lejonet kan bli väldigt intensivt fysisk i sina känslor medan Fisken är mer drömmande romantisk. Ni måste hitta en balans som fungerar.

Mona, Jungfru och Tvilling är en otippad kombination som faktiskt kan fungera riktigt bra eftersom ni delar härskarplanet och det hjälper att acklimatisera er tillvarandras olikheter.

Liten Fisk, om det arbete du söker är ett arbete som inte kräver allt för mycket struktur och organisationsförmåga har du goda chanser att bli en av kandidaterna som är påtänkt för tjänsten.

😎

Felicia

 

 

Annons