Onsdag 3/11

02 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du ett besked av något slag och det kan komma att förändra framtiden. Det var länge sedan som du kände dig så glad och positiv på jobbet som du gör idag. Njut av den känslan.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du ovanligt pigg för att vara en onsdag. Du brukar alltid få lite av en svacka så här mitt i veckan, men idag är du full av positiv energi och det gör att du får massor gjort.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar om organisation och lyhördhet. Du måste lyssna på dina kollegor om du ska kunna uppnå en harmoni den här dagen. Var positiv till de förslag som du får, försök se möjligheter inte brister.

 

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan går in i en mer harmonisk fas då familj och vänner tar större plats än arbetet. Det blir en bra onsdag då du har balans mellan jobb och fritid. Just nu umgås du mycket med dina närmaste.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det finns en hel del närhet i ditt horoskop just nu. Har du en relation så verkar du och din partner stå varandra närmare nu än ni gjort under hela hösten. Som singel ska du vara observant, en främling kan vara din framtida partner.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen ska du undvika att reta upp dig på detaljer. Som Jungfru är du lite av perfektionist, även om du själv inte märker det, och det gör att du hakar upp dig på småsaker som går fel.

 

Vågen 23/9-22/10

Var modig när det gäller att fatta beslut på jobbet. Våga säga vad du tycker och håll fast vid din åsikt även om ingen håller med dig. För dig brukar det vara enklast att bara hålla med alla andra så det här kan bli en utmaning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du mycket Sol i ditt tecken och det ger dig en extra energikick. Utnyttja den väl, för du kommer att ha många utmaningar både privat och på arbetet hela den här veckan.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det lite lugnare än du brukar. Du orkar helt enkelt inte stressa. Din kropp är rätt så slutkörd så den protesterar varje gång du försöker höja tempot. Var noga med vad du äter och att lägga dig i tid.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra om du undviker att fatta allt för avgörande beslut. Just nu är ditt omdöme inte det bästa och det gör att du kan ta beslut som du kommer att ångra. Håll dig till det vardagliga så går allt bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång onsdag då du får slita hårt. Du märker av problem redan på morgonen och det gör att du inte är på ditt bästa humör. Försök att dölja din irritation när saker går fel. Visa att du kan vara tålmodig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din kreativitet är hög just nu och det hjälper dig att komma framåt på jobbet. Tack vare en kombination av Månen och Jupiters placeringar får du ovanligt mycket inspiration i ditt tecken just nu.

Annons