Torsdag 4/11

03 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du möjlighet att förändra en kollegas sysätt på sitt arbete. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa och inspirera människor, särskilt när de visar en beundran för din kompetens.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att ha högt tempo och gott humör. Om du blir irriterad så kommer du inte vara lika produktiv som när du känner dig inspirerad. En kollega flirtar mycket med dig just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tycker det är för lite action i ditt liv just nu och det gör dig uttråkad. Försök att inte låta din rastlöshet gå ut över ditt arbete eller din relation. Hitta en hobby som uppfyller dina krav på spänning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och kreativ torsdag. Du finner innovativa lösningar på problemen och det imponerar på såväl dina kollegor som på din chef. Kvällen ser ut att bli riktigt mysig. Du umgås med någon som du står nära.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu kan du vara lite jobbig att ha att göra med. Du är ofta stressad och det gör att ditt humör blir en aning svajigt. Försök att fokusera dig på det som är viktigt och strunta i allt annat.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag är det lite lugnare på jobbet så passa på att utnyttja tiden till att komma ikapp med uppgifter som halkat efter. Ligger du bra till imorgon så kan du komma hem i tid, för en gångs skull.

 

Vågen 23/9-22/10

Ta din kollegas åsikter på allvar. Även om han/hon är ung och oerfaren så betyder inte det att han/hon inte kan ha vettiga åsikter. Ibland kan ett par nya ögon se problemen klarare än ett par som har blivit hemmabinda.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att göra idag så det är bra om du ställer väckarklockan lite tidigare så att du får en lugn och harmonisk start på dagen. Med en bra frukost i magen kan du lyckas med allt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under torsdagen kan det uppstå en smärre dispyt på jobbet. Det är, och har varit under en längre tid rätt så spänt mellan dig och en kollega. Ni tycks inte kunna enas om någonting annat än att ni är oeniga.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att söka inspiration på ovanliga platser. Låt din intuition styra dig. Ditt hjärta ser klarare än din hjärna så lyssna på ditt sjätte sinne. Månen är stark i ditt tecken just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du tag i ett problem som du skjutit framför dig hela veckan. När du klarat av det här är du ganska nöjd med dig själv. Du känner att du har saker under kontroll och det tilltalar dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Visa att du kan intrigera lika bra som dina kollegor om du sätter den sidan till. Om någon försöker att använda dig som en stegpinne för sin karriär så ska du visa den personen att du inte är så lättmanipulerad.

Annons