Fredag 5/11

04 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du tag i vissa problem som uppstått på jobbet. Ditt initiativ blir uppskattat av dina kollegor som ser dig som driftig och välorganiserad. Kvällen kan bli romantisk och du bara bjuder till.

 

Oxen 20/4-20/5

Du gillar fredagar eftersom det markerar slutet på veckan. En kollega mår dåligt och du vill gärna hitta på ett sätta att muntra upp honom/henne på. Din omtanke blir uppskattad av din arbetskamrat.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu kan du vara lite svår att få kontakt med. Du glömmer ofta att svara på mail och sms, något som kan irritera din familj och din partner. Försök att vara lite mer fokuserad. Lev i nuet, inte i framtiden.

 

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir bra på ett rätt så stressigt sätt. Du har massor att göra och timmarna flyger iväg. På kvällen tar det ett tag innan du lyckas att varva ned ordentligt. Du är slut, men nöjd med dig själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ha inte så höga krav på dig själv. Du kan inte lyckas alla gånger, ibland blir det fel det är bara att acceptera. Det viktigaste är att du tar ansvar för de fel som du gör och att du inte skyller dem på någon annan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir inspirerande, rolig och lite annorlunda. Det verkar som du deltar i en kurs av något slag. Du tycker det är roligt att vidareutbilda dig även om det inte är något avancerat. Kvällen ser ut att bli riktigt lugn.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du undvika att satsa pengar på någon form av spel. Du har inte turen med dig och det kommer bara göra dig arg om du förlorar. Köp något onödigt och lyxigt för pengarna istället.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en förebild för många av dina kollegor just nu. Du har ett sätt som får dina medmänniskor att må bra och känna sig viktiga. Tack vare Venus placering så är du ovanligt social och lätt att ha att göra med.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir både inspirerande och lite jobbig. Det är fortfarande väldigt mycket att göra på jobbet så risken är stor att du inte kommer hem i tid idag. Strunta i att stressa, du presterar bättre när du är lugn.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar mycket om närhet och familjen. Du vill känna dig som en del av en gemenskap, därför vårdar du dina relationer med både din släkt och dina vänner noggrant. Du förväntar dig samma behandling tillbaka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du ett förslag som du överväger under en kort tid. Det verkar som om det här erbjudandet innehåller mer än det ger sken av så var försiktig med vad du lovar. Tänk igenom förslaget noga innan du svarar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir både rolig, inspirerande och alldeles för kort. Du hinner knappt påbörja de projekt som du vill arbeta med innan dagen är över. Kvällen blir trevlig och social, du umgås med grannar eller vänner.

Annons