Lördag 6/11 Alla Helgons Dag (nymåne)

05 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du det lugnt. Du umgås med din vän och med din familj. Tänk på att undvika heta diskussionsämnen. Ditt humör tenderar att explodera när du blir provocerad, och det tendensen förstärks av Mars position.

 

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som du arbetar den här lördagen. Det finns inget som indikerar fritid eller vila i ditt horoskop. Trots det ser det ut att bli en trevlig lördag som avslutas festligt tillsammans med dina vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Oavsett om du vill eller inte så kommer du att göra som din vän/partner föreslår. Ditt horoskop visar att du är lättmanipulerad och det gör att du ofta går med på saker som du tidigare sagt nej till.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då du vill att det ska hända mycket. Det trista vädret och kylan gör dig på dåligt humör och därför försöker du fylla varje ledigt utrymme med en aktivitet så att du slipper tänka.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra om du bara tillåter dig att ta det lugnt. Det finns massor av projekt som du måste göra, men tänk på att vila är nästan lika viktigt som att genomföra de här projekten. Din kropp behöver tid att återhämta sig efter en jobbig vecka.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du svår att nå fram till. Du är så fokuserad på dig själv att du inte riktigt lyssnar på omvärldens signaler. Det är bra att du sätter upp mål och att du är driven, men det är lika viktigt du lär dig slappna av.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att vila, mysa och att det lugnt. Kryp upp i soffan med en het kopp kaffe och titta på din favoritfilm. Göra bara saker som får dig att må bra och strunta i alla tråkiga måsten. Den här dagen handlar bara om dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu inspireras du mycket av din omgivning. Du suger åt dig av all nya intryck och ibland blir det svårt att se vad som är du och vad som är en influens av andra. Låt dig inspireras, men tappa inte bort din egen personlighet på vägen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra och lagom aktiv. Du försöker vara ute så mycket som vädret tillåter eftersom den friska luften får dig att tänka klarare och ger dig perspektiv. Ett samtal från en vän blir en glad överraskning.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du unnar dig en riktig sovmorgon och när du vaknar är du utvilad och pigg. Idag vill du umgås med dina vänner mer än med din partner. Du saknar att sitta och skvallra bort en hel eftermiddag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn i början och lite mer stressig mot slutet. Det verkar som om kvällen bjuder på en social aktivitet. Det kan vara att du har en middag för några vänner eller så är du bortbjuden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir härligt avslappnande och en bra kontrast till den tidigare veckan. Du njuter av att umgås med dina vänner och du passar på att uppdatera dig på de senaste händelserna.

Annons