Söndag 7/11

06 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar mer om att vara observant än att bara slö och ta det lugnt. Något är på gång i ditt liv och det är bra om du ser ledtrådarna i god tid så du kan vara med och påverka det som sker.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir behagligt slö. Du är trött och du behöver vila. Kvällen blir lugn, du umgås med familjen och njuter av gemenskapen. Under kvällen kan ett känsligt ämne komma på tal, försök låta bli att reta upp dig på din partner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga vad det är som irriterar dig just nu. Hur du än försöker så blir allt galet. Egentligen handlar det om att du är rädd för att visa dina känslor och för att bli sårbar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir behagligt vilsam. Du umgås med familjen eller med din partner. Just nu har du många järn i elden så därför är de här lugna, overksamma dagarna få och värdefulla. Ta till vara på dem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det är bra om du kollar din kalender noga idag så att du inte missar en födelsedag eller en namnsdag. Ibland är du lite disträ och då faller saker som du i vanliga fall kommer håg helt ur minnet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att avsluta ett projekt som du håller på med hemma. Det här blir en lättnad för hela familjen eftersom det här projektet har pågått under en väldigt lång tid och du har inte haft ork att avsluta det tidigare.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att njuta och ta till vara på ögonblicket. Du umgås med en person som du tycker mycket om så njut av hans/hennes närvaro och grubbla inte så mycket över framtiden.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen tar du upp ett ämne som är viktigt för hela familjen. Det verkar röra sig om en gemensam ledighet, det kan vara ett lov eller julen. För dig är det viktigt att ni kommer överrens om hur ni ska hitta tid att umgås.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Söndagen verkar bli en lugn dag då du umgås med vänner eller familjen. Ditt horoskop visar på harmoni och en trevlig stämning. Just nu är Månen stark i ditt tecken och det gör dig mer intuitiv än vanligt,

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen funderar du på något som har med framtiden att göra. Du har inte ägnat det här problemet så mycket uppmärksamhet tidigare, men nu känner du att det börjar bli lite mer akut.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte så påstridig. Ska du få igenom din vilja idag är det bättre att vara diplomatisk än dominerande. Din partner verkar vara på uselt humör och han/hon kräver ett lätt handlag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt idag. Efter en lång vecka så behöver du en rejäl paus för att hinna ladda om batterierna. Har du möjlighet ska du ta en långpromenad. Du behöver röra på dig och få i dig lite frisk luft.

Annons