Måndag 8/11

07 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en aktiv måndag då du förväntas att göra saker effektivt. Tyvärr är du inte i toppform så du kan inte prestera lika mycket som vanligt och det irriterar din chef. Tal om för honom/henne hur du mår.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra. Du har lagom många projekt som du vill starta upp och du hinner med att både påbörja och avsluta det du planerat för dagen. Kvällen ser social ut. Du verkar umgås med vänner eller grannar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En nära släkting känner förbisedd av dig och det gör att du får dåligt samvete. Det bästa är om du tittar förbi på en spontanfika, men har du inte tid med det så kan ett samtal eller ett mail vara ett bra sätt att höra av sig på.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt intensiv tack vare Månens placering i förhållande till ditt tecken. Är du i början av en relation/romans kan din intensitet vara en smula skrämmande för din partner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period då det sker mycket i ditt liv. Du har en massa projekt på gång både på arbetet och hemma. Se till att inte köra slut på dig själv. Det är viktigt att du vilar upp dig på kvällarna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ha inte dåligt samvete för att du var ärlig mot en kollega som uppfört sig illa. Du kunde visserligen uttryckt dig på ett smidigare sätt, men just nu gör Merkurius dig lite klumpig när du ska uttrycka dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du nya tag och det är bra eftersom det visar att du inte hänger upp dig på förra veckans misstag. Genom att stryka ett sträck över det som varit kan du gå vidare utan bagage.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt upptagen och det gör att du inte hinner med att träffa så många människor som du skulle vilja träffa. En fest för dina vänner är ett bra sätt att samla ihop alla som du inte hinner med i vanliga fall.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig instängd och rastlös. Risken är stor att du gör något drastiskt som du kommer att ångra. Det är inte ditt liv det är fel på, utan felet ligger i att du inte kan uppskatta de små guldkornen i vardagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var försiktig när du tar upp ett känsligt ämne med din partner. Tänk på att ord kan vara väldigt sårande, särskilt om det kommer från någon som man räknar med är hundra procent lojal.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag handlar det om att vara effektiv utan att slarva. Tänk på att det är bättre att låta saker och ting få ta sin tid än att hasta igenom dem och tvingas att göra om allt från början igen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan uttrycka dig väldigt oklart ibland och det leder till missförstånd. Idag är det bra om du tänker igenom dina formuleringar extra noga innan du öppnar munnen så undviker du problem redan från början.

Annons