Tisdag 9/11

08 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig tisdag. Du jobbar på i din vanliga takt och det händer inget särskilt på jobbet. Försök att peppa dig själv genom en riktigt god lunch med trevligt sällskap. Du behöver lite miljöombyte.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen jobbar du både effektivt och kreativt. Du tycker att det är roligt att hitta på nya saker som underlättar arbetet och som inspirerar dina medarbetare. Just nu påverkas du starkt av Månen, där av din kreativitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd att stå upp för dina åsikter idag. Din röst behövs om du och dina kollegor ska kunna driva det projekt som ni håller på med framåt. Även om dina idéer är kontroversiella så är de en frisk fläkt som hjälper er att tänka i nya banor.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn. Just nu handlar ditt liv mest om arbete och familjen. Är du singel så känner du dig rätt så ensam och det gör att du ständigt söker efter kärleken. Den du söker finns i din närhet utan att du vet om det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte fördomsfull. Din kollegas idéer är kanske inte överensstämmande med dina, men de är fantasifulla och annorlunda så försök att ta till dig dem. Ibland måste du våga tänka utanför ramarna.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig mycket för jobbet just nu och det gör att du inte får den sömn du behöver. När du är trött blir du irriterad och grinig, något som gör att du kan vara svår att samarbeta med.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara lugn, även om du kokar av ilska inombord. Det finns situationer där det är bra att uttrycka sin frustration och så finns det situationer som idag, då du gör bäst i att tiga.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt horoskop uppmuntrar dig till att jobba praktiskt idag. Du har en influens som gör att handfast arbete ger mer utdelning är pappersarbete och teoretisk planering. Kvällen ser ut att bjuda på en överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att förändra något på din arbetsplats och det är bra om du tar den här chansen eftersom det visar på att du vill vara med och utveckla din tjänst. Visa hur initiativrik du kan vara.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att få ihop schemat på ett bra sätt. Du har så många aktiviteter på gång att du ofta glömmer bort att det faktiskt ska orka med allt också. Ta gärna hjälp av en familjemedlem om saker kör ihop sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du möjlighet att bevisa både för dig själv och för dina vänner att du kan vara väldigt lyhörd när du sätter den sidan till. En vän mår dåligt och hon gör sitt bästa för att dölja det för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att vara i vägen idag. Vad du än tar dig för så lyckas du trampa någon på tårna. Det finns inget du kan göra, det gäller bara att härda ut och tänka dig att det bara är en dag det handlar om.

Annons