Onsdag 10/11

09 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen slappnar du av. Början på veckan har varit si så där, men nu känner du att du är på banan igen. Du börjar till och med att flirta lite med en arbetskamrat. Du gillar att trissa upp spänningen på jobbet.

 

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen pysslar du med mindre projekt. Du avslutar saker som du påbörjat och du tar tag i mindre uppdrag som är tråkiga, men nödvändiga. När kvällen kommer är du rätt så nöjd med din insats.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen ska du undvika situationer där din intellektuella förmåga sätts på prov. Du har en influens i ditt horoskop som gör att du inte tänker lika klart som du brukar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen kommer det fram något som gör dig upprörd. Det verkar ha med en nära vän eller en släkting att göra. Du känner dig överkörd och illa behandlad när du får den här nyheten.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag får du draghjälp av Solen och det ger en härlig energikick till ditt tecken. Så fort Solen går in i en positiv aspekt så mår du förträffligt och ditt humör är på topp. En kollega njuter av att få jobba tillsammans med dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Undvik sarkasm och ironi idag. Du arbetar med personer som inte har så lätt för den typen av nyanser i språket och därför kan det lätt uppstå missförstånd. Uttryck dig klart och koncist istället.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du upp en talang som du inte var medveten om att du hade. Det är när du sätts på prov av en kollega som den här förmågan uppenbaras. Det blir en angenäm överraskning för dig och lång näsa för din kollega.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag går saker inte som du vill och det dämpar ditt humör rejält. Du har ett stråk av otur i ditt horoskop som varnar för att chansa. Var säker på det du gör och undvik att fatta beslut om du inte vet att du har alla fakta först.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska angenäm onsdag då du lyckas att förena arbete med nöje. Du får möjlighet att samarbeta med en person som attraherar dig mer än du vill medge. På kvällen ägnar du dig åt någon form av fysisk övning.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var väldigt noga med detaljerna annars så kommer du att dra på dig extra arbete idag. Av någon anledning verkar du inte vara lika fokuserad som vanligt. Dina tankar tenderar att vandra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en onsdag full av möten så det gäller att du är en uppmärksam lyssnare. Försök att vara kvar i nuet och tänk inte hela tiden flera steg framåt, då är risken stor att du missar avgörande detaljer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig väldigt oinspirerad just nu och det gör att ditt arbete inte håller lika hög kvalitet som det brukar göra. Du måste hitta tillbaka till din arbetsglädje igen. Gör något som du tycker är kul på jobbet idag.

Annons