Torsdag 11/11

10 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen ska du undvika att irritera dig på småsaker för då kommer du att bli på dåligt humör. Försök att se det positiva i den här dagen. Du har så mycket att ge om du bara anstränger dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du kan vara väldigt dömande när du sätter den sidan till och risken är stor att du är det idag. Det finns en arbetskollega som du inte gillar och utan att tänka på det så baktalar du honom/henne.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inte så uppmärksam på de signaler som din partner sänder ut och det kan resultera i ett gräl. Du och din partner tycks stå väldigt långt ifrån varandra i en viss fråga. Ni måste lyssna på varandra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik torsdag med fullt ös redan från början. Det gäller att du är med och uppmärksam så att du inte missar några detaljer. Pigga upp dig med kaffe eller energidryck om orken tryter.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar fler bra initiativ idag, men du fattar också ett par dåliga beslut som du måste ta ansvar för. Det blir en intensiv dag som tar musten ur dig. På kvällen vill du bara sova, men du har tyvärr lovat bort dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag vill du jobba praktiskt. Det riktigt kliar i fingrarna på dig, men tyvärr ligger de uppgifter som du har mer på det teoretiska området än på det pratiska. Du får vänta med att jobba med händerna tills du kommer hem.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag verkar du ha mycket kundkontakt eller kontakt med nya människor på jobbet. Normalt sett älskar du att möta nya personer, men just nu är du inne i en period då du inte är lika social som vanligt och det kan ställa till problem.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen passar du på att höja tempot några snäpp. Du vill bli klar med alla uppgifter som du har tagit på dig så att du kan avsluta vecka i lugn och ro imorgon. Det blir en produktiv torsdag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du vara lite väl spetsig i dina skämt och det kan såra känsliga personer. Idag lyckas du träffa en öm tå hos en kollega och det gör att du får en hel del arga blickar från honom/henne den närmaste tiden.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att våga ta för sig., Var inte rädd för att misslyckas. Om du inte törs chansa så kommer du inte heller kunna vinna några fördelar. Du måste vara lite våghalsig idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt svår att övertala. Du har siktet inställt på ett specifikt mål och inget kan hindra dig från att nå det. Dina kollegor upplever dig som väldigt envis just nu. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en kollega som behöver din hjälp idag, samtidigt så har du inte riktigt ork att ta tag i dina egna uppgifter. Det blir en jobbig dag då du får slita för två, men det kommer du ha igen i morgon.

Annons