Fredag 12/11

11 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag bör du lyssna på dina kollegor. Du får kloka råd från flera håll, men det gäller att du tar till dig dem annars så gör de ingen nytta. På kvällen känner du dig ovanligt kramgo och din partner får mycket uppmärksamhet.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att inte lyssna på dina medarbetare just nu. Förmågan att samarbeta och att integrera är nedsatt hos dig de närmaste dagarna och det kan ställa till problem. Försök att jobba ensam så mycket som möjligt idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du flera fina komplimanger som gör dig glad. Det har varit en lång och jobbig vecka så du behöver verkligen all uppmuntran som du kan få. Kvällen blir mysig och intim.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar lite senare än du tänkt dig. Du är seg i starten och det får dig att halka efter. Höjer du tempot efter lunch kan du komma ikapp det du missat på morgonen. Kvällen blir social och trevlig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har flera järn i elden idag. Både på arbetet och privat har du massa av projekt på gång och frågan är om du kommer att hinna med allt idag. En kollega hjälper dig med ett uppgift du tycker är svår.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen tar du mod till dig och säger vad du har på hjärtat. Det blir kanske inte den respons som du hoppats på, men du känner dig lättat att du har erkänt dina känslor även om det tog emot.

 

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir trevlig, intensiv och social på samma gång. Du har flera projekt som du bör avsluta så det finns ingen tid för att slöa idag. På kvällen äter du något gott tillsammans med familjen eller en vän.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen undviker du saker som du tycker är tråkiga. Du är på topphumör redan på morgonen och du vill inte förstöra stämningen med att trista uppgifter. Allt vardagligt får vara till måndagen.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då du försöker att vara så effektiv som möjligt och det märks på kvaliteten på ditt arbete. Både dina chefer och dina kollegor är väldigt nöjda med din insats på jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig fredag då den mesta av tiden går år till familjen. Om du arbetar idag verkar det vara en kort dag på jobbet. En vän hör av sig med en rolig, men oväntad nyhet. Kvällen handlar om närhet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du mycket bestämd och det påverkar både ditt arbete och ditt privatliv. Ska du vara så envis som du är just nu måste du räkna med en del konflikter. En vän försöker få dig att hjälpa till med ett volontär projekt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig, men den blir ändå riktigt lyckad. Du får flera överraskningar som gör dig på gott humör. En vän som du inte sett på länge vill träffa dig i helgen. Frågan är om du har tid.

Annons