Lördag 13/11

12 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att umgås med vänner som du inte sett på ett tag. Det blir en trevlig dag då du både hinner med att vara social och att göra lite nytta hemma. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

 

Oxen 20/4-20/5

En aktiv lördag som du ägnar åt både arbete och familjen. Du passar på att genomför ett par projekt som du skjutit upp på framtiden på grund av tidigare tidsbrist. Kvällen ägnar du åt att vara social tillsammans med vänner och familj.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du bara ta det lugnt tillsammans med din partner. Det var länge sedan ni ägnade en hel dag åt varandra. Kvällen blir härligt romantisk. Som singel gör Venus dig öppen för förslag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag uppfyller du ett löfte som du avgett för en tid sedan. Det kan vara att hjälpa en vän eller en familjemedlem med något eller så har det med ett projekt i hemmet att göra. Det blir en ganska stressig lördag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att ta det lugnt även om din kropp ropar på vila. Just nu trivs du bäst när du är upptagen, så fort det blir för lugnt så känner du dig rastlös. En vän till familjen vill komma förbi och umgås lite.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag finns det en risk att du stöter dig med en bekant eller en granne. Ditt horoskop varnar för labila relationer i omgivningen. Just nu är ditt humör väldigt kort och du blir lätt upprörd över småsaker.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Efter en intensiv vecka tycker du att du förtjänar att det lugnt. Glöm inte ett samtal som du lovat att ringa annars gör du någon väldigt besviken.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lyckad. Du hinner med både det du planerat och en del impulsiva initiativ. Det ser ut som du umgås med en person som är en nära vän och som kan bli mer än så om du bara vågar släppa kontrollen om dina känslor.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du dagen som den kommer och det gör att det blir en riktigt skön och slapp dag. Du känner dig mer utvilad än du gjort på länge. Kvällen blir trevlig och intensiv. Du verkar umgås med familjen eller med närstående släkt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det ligger en konflikt i luften och den har med familjen att göra. Det verkar som om du har svårt att komma överrens med en äldre kvinnlig släkting. Ni tycks gå varandra på nerverna hela tiden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra om än lite intensiv. Som vanligt har du fullt upp och du hinner inte sova ut så mycket som du hade önskat. Tänk på att äta ordentligt om du ska orka hålla ett högt tempo hela dagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en ovanligt skön harmoni i ditt tecken idag. Det verkar som inget kan irritera dig oavsett hur litet eller stort problem som du stöter på. Under eftermiddagen passar du på att vara utomhus om vädret tillåter.

Annons