Söndag 14/11

13 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir inte som du tänkt dig, det beror på att någon du vill träffa inte känner sig riktigt bra. Det gäller att du är flexibel och kan tänka om, då kan det blir en bra och avslappande söndag.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ta det lugnt, pyssla lite hemma och spendera tid med familjen. Du vill inte ha för många projekt på gång på söndagarna eftersom du oftast är trött då. Kvällen blir tidig för din del.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen verkar handla om ett firande av något slag. Det kan vara en vän eller en släkting som fyller år. Det finns både nöje och aktivitet i ditt horoskop idag. Ett samtal till en vän förändrar planerna inför nästa vecka.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hinna med det din partner planerat. Du avskyr när du är bortlovad på aktiviteter utan att själv ha blivit tillfrågad. Hade du fått välja skulle det blivit en lugn dag hemma i soffan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på få överraskningar och det passar dig bra eftersom du inte orkar med någonting idag. Unna dig att vara slö, det är sällan som du tar det lugnt och trivs med det. Har du en partner ta han/hon hand om dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det ligger oro i ditt tecken. Det verkar som du väntar på någon form av besked som har blivit försenat och nu känner du dig nervös. Du kommer inte att få reda på något idag så försök hålla tankarna sysselsatta på annat håll.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att ta upp en hobby som legat nere den senaste tiden. Det blir riktigt roligt och du lovar dig själv att ägna dig lite mer åt dina intressen framöver. Mindre jobb och mer fritid skulle passa dig perfekt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar över ekonomin. Det verkar som du vill resa bort, men inte har pengar att åka dit du vill. Ibland måste man prioritera. Börja spara nu så kan du kanske ha råd med din drömresa till våren.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt lätt att övertyga. Du tycker att det mesta är spännande så det är inte förvånande att du tackar ja när en vän kommer med ett förslag beträffande den här söndagen. Dagen blir riktigt lyckad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det ser ut som du gör av med en hel del pengar idag. Du unnar dig lite guldkant i tillvaron och i ditt fall brukar det betyda att du shoppar. Det kan också innebära en lyxig lunch tillsammans med en vän.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lagom intensiv., Du har en del saker som du måste göra under förmiddagen, men efter lunch kan du ta det lugnt. Då passar du på att slöa tillsammans med dina partner eller din familj.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt idag och det är bra eftersom nästa vecka blir riktigt intensiv. Ditt horoskop antyder en ständigt ökande arbetstakt de närmaste veckorna så det gäller att du är noga med både mat och sömn.

Annons