Måndag 15/11

14 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen innebär att du måste göra ett val. Du kan uppleva det som jobbigt nu när du är mitt uppe i det, men när du väl gjort ditt val kommer du att känna dig lättad. En vän behöver ditt råd.

Oxen 20/4-20/5

Du är alldeles för fullbokad för ditt eget bästa just nu och det gör att du inte hinner med dina nära och kära lika mycket som du skulle vilja. Tänk på att hela livet handlar om prioriteringar, om du vill kan du faktiskt förändra din situation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tänker väldigt mycket på känslor och relationer just nu. Genom att söka råd vänner hoppas du på att få de svar som du vill ha. Ett råd är att inte tro att gräset alltid är grönare på andra sidan stängslet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på jobbet, på din partner och på livet i allmänhet just nu. Mars har placerat sig i en jobbig position som påverkar dig mer än vanligt. Det gäller att du hittar på saker som får dig på gott humör den närmaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bättre om du undviker att irritera en kollega som du alltid tycks trampa på tårna. Det handlar om personkemi, ni har helt enkelt inte förutsättningarna för att bli vänner, eller ens bekanta.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du på dig ett ansvar får ett projekt som vanligtvis ligger på någon annan. Det kan handla om ett arbetsrelaterat projekt, men det kan också ha med julfest, nyårsfest eller någon annan social aktivitet att göra.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du en fråga av en vän som gör dig fundersam. Din vän antyder att han/hon har hört eller vet något som rör dig, men han/hon vill inte tala om vad det är. Att inte veta gör dig lättirriterad och orolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det verkar som du planerar att köpa en present till någon. Det kan vara en födelsedagspresent, julklapp eller bara en överraskning till en nära vän. Du kommer att hitta det du söker efter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra om än jäktig. Du har många olika aktiviteter på fritiden och ibland har du svårt att få ihop alla scheman. Tänk på att ibland är det bra att vara sysslolös. Du behöver inte fylla varje minut av din vardag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill att det ska ske en förändring i ditt liv, men du orkar inte ta tag i de problem som du har. Du hamnat i en situation där du inte hinner med mentalt. En paus i vardagen skulle vara bra. Varför inte åka och simma efter jobbet, det kan hjälpa dig att rensa dina tankar.

 Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket envis och det ligger dig i fatet. Du måste försöka att vara lite mer flexibel idag. Propsa inte på att du har rätt innan du lyssnat till dina kollegors/din väns åsikt. Ibland behöver du vidga perspektivet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara vaken. Du missar för många detaljer just nu och det ställer till problem såväl i ditt privatliv som i ditt arbetsliv. Slarva inte med sömnen, det gör dig disträ på dagarna.

 

Annons