Tisdag 16/11

15 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du vill och det är bra. Genom din envishet kommer du att lyckas uppnå dina mål. Mars är på din sida och det ger dig både energi på arbetet och en sensuell utstrålning som gör dig attraktiv.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar inte förändringar eftersom det innebär att du måste tänka om. Sämst gillar du när dina chefer har tänkt till och deras idéer kommer att beröra din vardag. Just nu får du stå ut med en hel del sådana idéer från dina chefer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill att en person som du ser dagligen ska upptäcka dig, men ditt horoskop varnar för att du kan bli lite väl intensiv i dina försök att bli sedd. Låt det få ta sin tid, ibland måste en attraktion få växa fram.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en komplicerad relation till en familjemedlem och det kan skapa en konflikt idag. I den här situationen måste både du och din vän lära dig att lyssna. Ni pratar förbi varandra hela tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din ekonomi är inte så stabil som du skulle önska så det är bra att du håller dig ifrån all form av impulsshopping idag. Du måste hitta en balans mellan det du får in i kontanter och det du lägger ut.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu får du många goda råd som du inte bett om. Ta det med en nypa salt. Det finns många som bryr sig om dig och som vill hjälpa dig när du har det motigt. Kvaliteten på råden kan vara väldigt varierande.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tycker det hända något som förändrar din syn på en vän eller en kollega. Vad det är går inte att säga, men det kommer att påverka dig under en lång tid framöver. Det blir en överraskande kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt social så det kan lätt bli antingen en fika eller ett restaurangbesök efter jobbet. Du gillar att umgås både med dina vänner och med dina kollegor. Glöm inte att det finns en dag imorgon också.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det känns som du är missnöjd med något in ditt liv. Venus indikerar att det har med en vän eller din partner att göra. Er kommunikation fungerar inte lika bra som den brukar och det skapar problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en bra dag med många positiva inslag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så tycks hela dagen handla om att ha roligt. Du har fått ny energi i ditt tecken och det gör att du orkar hålla igång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill så mycket, men tiden räcker inte till. Först och främst får ditt privatliv stå tillbaka för ditt arbete och det kan skapa en spänning mellan dig och din partner. Varför inte överraska honom/henne med blommor ikväll?

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bättre om du lyckas med att övertala din kollega att följa din linje på jobbet. Din idé är kanske lite udda, men den kommer att förenkla en hel del för er båda på sikt. Det gäller bara att våga.

Annons