Onsdag 17/11

16 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen ska du inte lämna ut detaljer om en medarbetare eller en vän till en person som är frågvis. Det kan verka oskyldigt, men den här personen är ute efter hämnd och kommer att utnyttja allt som han/hon får veta till sin egen fördel.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska jobbig onsdag på arbetet men en trevlig kväll. När allt känns motigt och du inte orkar mer så ska du tänka på att kvällen kommer att kompensera för allt du gått igenom under dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en stressig men produktiv onsdag på jobbet. Du har ett projekt som du arbetar med och du vill se till att få det avklarat så fort som möjligt. En vän kommer med roliga nyheter, var glad för hans/hennes skull.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte så bra på att göra reklam för dig själv just nu. Tänk på att våga vara mer framfusig om du vill lyckas. Visa att du kan, att du vill och att du ska skapa ett anseende bland dina kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte allt för säker på din sak idag. Det kan mycket väl visa sig att något som du är helt övertygad om är fel, och då måste du bita i det sura äpplet och be om ursäkt. Det är bättre att ligga lågt till du har fakta nog att backa upp ditt påstående med.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du bara testar dina gränser lite. Du kan mer än du tror om du bara ger dig själv chansen. En vän har försökt att nå dig, men möts bara av telesvar. Glöm inte bort att ringa honom/henne.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du på dig ett ansvar som normalt sett ligger hos en annan kollega. Du går in och hjälper till därför att din arbetskamrat antingen är sjuk eller ligger väldigt mycket efter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen kan bli något av en riktig nagelbitare. Du är orlig för att dina vänner ska upptäcka en vit lögn.  Det var för att du inte ville såra dina vänner som du ljög, men kommer sanningen fram blir det hela ännu värre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att vara väldigt provocerande just nu och det kan skapa en spänd stämning främst på arbetet. Alla dina kollegor är stressade och det gör att det inte finns så mycket utrymme för ett dåligt beteende.

Stenbocken 22/12-19/1

Det känns som du inte blir prioriterad av din vän eller din partner och det sårar dig. För dig är det viktigt att vara nummer ett i alla lägen. Du måste vara ärlig mot din partner/vän och berätta hur du känner det.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fatta rationella beslut på kort tid. Du önskar att du hade mer fakta innan du tvingades ta ställning, men idag får du handla på instinkt snarare än förnuftigt. Lita på din intuition.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du möjlighet att göra en vän eller en kollega glad, Det kommer att kräva en del ansträngning från din sida, men det är viktigt att verkligen försöker. Kvällen blir en riktig paus i vardagen.

Annons