Torsdag 18/11

17 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Snart nalkas slutet på den här veckan det både positivt och negativt på samma gång. Du har haft mycket att göra se senaste dagarna så tiden har gått fått, samtidigt så ser du fram emot någon särskilt som kommer att ske i helgen.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dig själv på stort allvar just nu och det är bra. Efter en lång vecka känner du att torsdagen vill du ägna åt att knyta ihop alla lösa trådar så att du kan avsluta veckan lugnt och harmoniskt imorgon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir annorlunda och rolig. Du ägnar dig åt en arbetsuppgift som är både utmanande och kreativ på samma gång. Ett samtal under eftermiddagen får tankarna att snurra i huvudet på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du oroar dig mycket. Försök att slappna av och gå upp i nuet istället. Att oroa sig över framtiden är lite som att betala räkningar som ännu inte kommit. Kvällen blir lugn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det händer mycket i ditt liv, särskilt på din arbetsplats och det verkar som du är i centrum för alla händelser. Njut av att vara den person alla pratar om och vill prata med. Kvällen ägnar du åt sport av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Det verkar som du är mycket mer harmonisk just nu än vad du brukar vara. Du har äntligen hittat något i ditt liv som betyder mer än ditt arbete, även om den personen eller det intresset nog får dela din uppmärksamhet med ditt jobb.

Vågen 23/9-22/10

Dagen ägnar du åt att besvara dina egna frågor. Det du inte har fakta om tar du reda på och visar upp en ovanligt kreativ och nyfiken sidan av dig själv. En person som du inte hört av på länge passar på att säga hej.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att undvika konflikter. Du ärt bra på att hamna i udda situationer där du måste agera kontroversiellt. Idag ska du snarare försöka att följa med strömmen än att gå din egen väg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu funderar du mycket på en speciell person. Det ligger en stark dragning åt Venus i ditt horoskop och det kan framkalla en falsk förälskelse. Se upp så att du inte misstar de känslorna med den äkta varan.

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du tag i en del problem som har uppstått på arbetet. Det är egentligen lätt ordnade motgångar, men de tar lite tid att reda ut. På kvällen hamnar du av en slump i ett mycket trevligt umgänge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar lite över vad det är som är på väg att hända i ditt arbete. Du har fått indikationer av din arbetsgivare att något ät på gång, men du vet inte riktigt vad det kommer att innebära för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen tar du tag i en del saker som bör göras innan helgen. Det mesta handlar om privata saker som antingen måste redas ut, klaras av eller färdigställas innan du kan slappna av ordentligt.

 

 

 

 

Annons