Fredag 19/11

18 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir festlig. Du har en härlig inställning till det mesta just nu och det gör att du fungerar bra i grupp. På jobbet är du en populär medarbetare som alla vill umgås med. Hemma är du omtyckt och uppskattad av din partner.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du har gjort fel och nu arbetar du på en ursäkt. Ditt problem är att du är stolt av naturen och att du har svårt för att erkänna dina fel. Visa att du kan bjuda till och be om ursäkt även om det tar emot.

Tvillingarna 21/5-20/6

En vän bjuder på en trevlig överraskning idag. Det blir kanske inte på samma sätt som om du hade ordnat det själv, men var glad över att hon/han tänkte på dig och sluta irritera dig på de detaljer som blev fel.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att gå vidare och lägga det gamla bakom sig. Det har varit en jobbig period då mycket har hänt och du har inte haft så mycket tid som du skulle behöva för att smälta alla intryck.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser fram emot en lång och skön helg, men du blir besviken då något förändras. Det verkar som om du har en del arbete som du måste avsluta innan du kan tillåta dig att slappna av. En vän tar kontakt med dig för att få hjälp med ett ekonomiskt problem.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du har gått lite långt med ett internt skämt och nu vill du kompensera din vän för hans/hennes sårade känslor. Bjud på en fika eller köp en blomma, det brukar alltid muntra upp.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att bara se ensidigt på problemen just nu. Försök att ta till dig de synpunkter som din vän eller kollega har. Hans/hennes åsikter kan ge dig en andra vinkling på problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att bjuda till och att våga. Du vinner så mycket mer på att vara modig just nu. I vanliga fall brukar du gilla att ta risker, men just nu är du väldigt starkt influerad av jord och då föredrar du det trygga och välkända.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att se vad det är din partner försöker att säga till dig. Du måste läsa mellan raderna i det här fallet. Din partner har svårt att uttrycka sig klart eftersom han/hon själv är osäker på sina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är verkligen på hugget just nu och det märks inte minst på ditt sätt att hantera ett problem som dyker upp på jobbet. På kvällen är du på riktigt festhumör, du vill träffa vänner och ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag, särskilt om du vågar chansa lite extra idag., Du har goda möjligheter att vinna i spel även om det rör sig om småsummer. Ett mail kommer att få dig att dra på milbanden under dagens

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker just nu. Det finns en del eld i ditt tecken och det ger dig mer mod än vanligt. Du står upp för en vän eller kollega som blir illa behandlad.

Annons