Lördag 20/11

19 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lugn och skön. Du slappnar av på ett sätt som du inte haft möjlighet till på hela veckan. En vän frågar om du kan ställa upp och stötta honom henne i en tävling eller under ett uppträdande.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen vågar du visa mer av din sårbara sida. Du har insett att det inte alltid är bra att vara stark. Ibland behöver man få luta sig mot någon annan och låta honom/henne fatta besluten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Neptunus position gör dig ovanligt frispråkig, men även väldigt tolerant mot de människor du möter. Du går in i en liten kokong av harmoni och inte ens en lång kö på Ica kan göra dig upprörd.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med de frågor du ställer idag, det kan hända att du får svar, men inte de svar du vill ha. Ibland kan de vara bättre att vara oviss än att tvingas ta del av sanningar som man inte är mogen att hantera.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra och lagom slö. Du njuter av att kunna göra ingenting. En vän har problem med något bygge i hemmet och kommer till dig för att få råd. Du gillar att briljera med din kunskap.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar och slutar i lugnt tempo, däremellan råder det kaos. Det du har planerat slås ikull av yttre omständigheter och det gör att du måste tänka om snabbt. En dag då det gäller att vara uppmärksam på detaljerna.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du ställning för och emot ett beslut som din övriga familj redan fattat. Tänk på att om du går emot hela din familj så blir det ändå du som får stryka på foten till slut.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga vara flirtig. Det finns en person som du är intresserad av, men som du har valt att vara sval mot eftersom du inte vill att han/hon ska tro att du är desperat. Nu kan du äntligen visa lite av ditt intresse.

Skytten 22/11-21/12

Det ligger mycket förväntningar i ditt horoskop idag och framförallt ikväll. Det verkar finnas inslag av romantik, lust och passion i ditt tecken. Kanske kommer du att möt någon speciell person om du går ut ikväll.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ovanligt skön och lugn hemmakväll för din del idag. Du njuter av att bara vara och slippa fundera så mycket. För dig har det varit en intensiv vecka både på jobbet och privat. Nu behöver du lugn och ro för att kunna slappna av.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser en möjlighet att komma bort lite idag. Det kan vara att fika med en kompis, gå en långpromenad i skogen eller dra en riktig genomkörare på gymmet. Oavsett vad du gör så har du kul.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen startar du upp en projekt som är både intellektuellt utmanande och kreativt. Det handlar om att visa vem du är genom att uttrycka dig i en konstnärlig form. Det blir en härligt produktiv dag.

Annons