Söndag 21/11

20 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot en lång och lat dag, men något sker under förmiddagen som sabbar dina planer. Du får plötsligt mycket mer att göra än du planerat. Kvällen ser dock ut att bli lugnare.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen tar du ställning för eller emot din väns planer. Just nu är du väldigt svart/vit och har svårt att acceptera kompromisser. Antingen gör du saker på ditt sätt eller inte alls.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen utvecklar sig till en lugn och harmonisk söndag som du spenderar tillsammans med dina vänner. Du diskuterar dina känslor rätt mycket just nu eftersom något i ditt kärleksliv inte är bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar mycket över en väns beteende och idag kommer du att få en del svar. Sanningen visar sig mycket enklare och mindre fantasifull än de scenarion som du tänkt ut. På kvällen vill du aktivera dig.

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du möjlighet att vara i centrum för många personers uppmärksamhet. Du tycker att det är både roligt och skrämmande på samma gång. Som Lejon gillar du uppmärksamhet så länge den är positiv.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du undrar lite över hur din framtid kommer att te sig i vår och du söker svaren både i horoskop och genom att spekulera tillsammans med dina vänner. Svaren är luddiga om man tittar till astrologin. Det finns variabler som kan ändra sig väldigt kvickt under våren.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta det lugnt och vila. Du känner dig motiverad att hitta på saker, men din kropp skriker om att få lite lugn och ro. Lyssna på din kropp i det här fallet, ibland är det bra att vara passiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar mycket om att vilja visa dina vänner vad du går för. Du har en kreativ påverkan i ditt tecken som gör dig öppen för de flesta konstnärliga aktiviteter. Glöm inte att du behöver komma ut lite i naturen och få frisk luft.

Skytten 22/11-21/12

Den senaste tiden har du ignorerat din hälsa alldeles för mycket. Tidiga mornar och sena kvällar sätter sina märken. Slarva inte med sömnen och försök att få i dig lite mer vitaminer annars kommer du att bli väldigt trött den närmaste tiden.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är skeptisk till det mesta just nu och det gör att dina vänner drar sig undan. En Stenbock som är negativ bör man undvika till varje pris. Det besvärliga med situationen är att du inte själv märker hur negativ du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar nya tag inför nästa vecka. Hela dagen handlar om att förbereda sig inför något viktigt som skall komma. Du visar att du vill vara ifred och din familj tillåter dig det utrymme du behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra, särskilt om du undviker att testa dina vänner gränser. Du har ett lätt provocerande inflytande i ditt tecken som gör att du tycker det är lite småroligt att irritera din omgivning.

 

 

 

 

Annons