Tisdag 23/11

22 nov, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en bra dag eftersom ditt goda humör är på väg att återvända. Just nu är dina känslor lite labila på grund av Månens position så ditt humör växlar från dag till dag. Tillåt dig att vara känslofylld.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du en komplimang som är så fin att den nästan gör dig generad. Sug åt dig. Du har jobbat hårt både med din personlighet och med ditt utseende den senaste tiden. På jobbet är det lagom mycket att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du många olika bollar i luften och det gör att du riskerar att glömma bort allt som du inte skriver ned. Har du inte en filofax bör du kanske investera i en. En vän väntar på ett samtal från dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera allt som sker i din omgivning just nu. Det är många vänner som separerar, hittar nya partners eller reser bort. Du känner dig övergiven. Efter jul och nyår kommer det mesta att lugna ned sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var kritisk utan att bli personlig. Ofta när du kommer med kritik så rör det lika mycket den person som gjort en viss uppgift som utförandet av själva uppgiften. Det är en konst att kunna ge konstruktiv kritik.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen ägnar du åt arbete och träning av något slag. Du vill komma i form och därför lägger du ned lite extra tid på att träna och se till att äta rätt. Det finna en stark social påverkan som gör dig glad och pratig.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen får du vara väldigt försiktig med vad du säger och framförallt med vem du pratar. En kollega är väldigt skvallrig av sig och kan lätt förstora den information han/hon får till oanade proportioner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du verkar tråna efter något materialistiskt. Det kan vara ett klädesplagg, en pryl eller en resa. Vill du få din dröm att gå i uppfyllelse så måste du vara beredd på att arbeta hårt och tänka kreativt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att träffa en trevlig ny bekantskap antingen på jobbet eller under eftermiddagen. Visa att du uppskattar den här personen och gärna kan tänka dig att se mer av honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på gång just nu och det märks inte minst på ditt sätt att hantera en hel del mindre problem som kommer i din väg. Genom att agera snabbt och bestämt imponerar du både på arbetskamrater och på din chef.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om kreativitet. Svaret du söker är närmare än du tror, men du måste se problemet från en annan vinkel för att inse vad den självklara lösningen är. Kör du fast kan du bolla idéer med en kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nyfiken på en person som du nyligen mött. Han/hon kittlar din fantasi på ett trevligt sätt och du vill veta mer om honom/henne. Ibland kan drömmen överträffa verkligheten.

Annons